Bigadiç'de Camiye Gelen Çocuklara Lokum İkram Ediliyor - Son Dakika
Yerel

Bigadiç'de Camiye Gelen Çocuklara Lokum İkram Ediliyor

Bigadiç\'de Camiye Gelen Çocuklara Lokum İkram Ediliyor

Balıkesir’in Bigadiç ilçesinde, camilerdeki Yaz Kuran Kursları devam ederken, bazı görevlilerde çocuklara teşvik için ikramlarda bulunuyor.

31.07.2015 15:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Bigadiç ilçesinde, camilerdeki Yaz Kuran Kursları devam ederken, bazı görevlilerde çocuklara teşvik için ikramlarda bulunuyor. Fethibey camisinde, öğrencilere kahvaltı veren İmam Necip Özçelik, yatsı namazına gelen çocuklara da lokum ikram ediyor.

Bigadiç de, ilçe merkezi ve kırsal mahalle camilerindeki Yaz Kuran Kursları öğrencilerle dolup taşarken, pek çok camide cemaatin ve esnafın desteği ile kursiyerlere kahvaltı veriliyor. Fethibey Caminde de, kahvaltı verilirken, yatsı namazına gelen çocuklara da lokum ikramı yapılıyor. Kursa gelen Yakuphan Ertürk, Burak Gökmen, Ahmet Özdemir, Serhat Uysal, Ege Ay ve Hüseyin Ay, namazlara da devam ediyor. Namaza gelmekten çok mutlu olduklarını anlatan Yakuphan Ertürk, "Hocamız namazdan sonra bize lokum ikram ediyor. Cemaate gelen amcalar da bizi çok seviyor" dedi. Kursa 30 çocuğun devam ettiğini anlatan İmam Necip Özçelik, cemaatin desteğiyle ikramlarda bulunduklarını söyledi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bigadiç'de Camiye Gelen Çocuklara Lokum İkram Ediliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement