Bigaspor Kulübe Emeği Geçenlere Mevlit Okuttu - Son Dakika
Yerel

Bigaspor Kulübe Emeği Geçenlere Mevlit Okuttu

Bigaspor Kulübe Emeği Geçenlere Mevlit Okuttu

Çanakkale Süper Amatör liginde faaliyet gösteren ve bu yıl 50. Yılını kutlayan Bigaspor kulübü vefat eden eski yöneticiler, çalışanlar, sporcular ve taraftarları için bu gün Çarşı camiinde mevlit okuttu.

09.12.2015 16:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkale Süper Amatör liginde faaliyet gösteren ve bu yıl 50. Yılını kutlayan Biga spor kulübü vefat eden eski yöneticiler, çalışanlar, sporcular ve taraftarları için bu gün Çarşı camiinde mevlit okuttu.

50. yıl etkinlikleri kapsamında düzenlenen programa çok sayıda vatandaş katıldı. Mevlit öncesi açıklama yapan Kulüp Başkanı Mustafa Durak, "50. Yıl etkinlikleri kapsamında Bigaspor'a emeği geçenler için bir mevlit programı düzenledik. Kulübümüzde emeği olan ve aramızdan ayrılanların ruhuna okuttuğumuz programımıza katılan herkese çok teşekkür ediyorum. Ruhları şad, mekanları cennet olsun" dedi. Düzenlenen mevlide Biga Kaymakamı Gökhan Görgülüarslan, Biga Belediye Başkanı İsmail Işık, Biga Müftüsü Fahri Tüfekçioğlu, spor kulüpleri temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Mevlit sonrası vatandaşlara yemek ikramı yapıldı. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bigaspor Kulübe Emeği Geçenlere Mevlit Okuttu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement