Bilardoda Dünyanın En İyileri Bursa'da Buluşuyor - Son Dakika
Güncel

Bilardoda Dünyanın En İyileri Bursa'da Buluşuyor

Bilardoda Dünyanın En İyileri Bursa\'da Buluşuyor

Bilardoda Dünyanın en iyileri Bursa'da buluşuyor 2016 Dünya Kupası'nın ilk ayağı 1-7 Şubat arası Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde yapılacak 3 Bant Dünya Kupası için hazırlanan tanıtım filmi büyüledi Uğur DEMİRKIRDI, DHA 2016 Dünya Kupası'nın ilk ayağında Dünyanın en iyileri Bursa'da buluşuyor.

27.01.2016 12:04

Bilardoda Dünyanın en iyileri Bursa'da buluşuyor

2016 Dünya Kupası'nın ilk ayağı 1-7 Şubat arası Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde yapılacak

3 Bant Dünya Kupası için hazırlanan tanıtım filmi büyüledi

Uğur DEMİRKIRDI, DHA

2016 Dünya Kupası'nın ilk ayağında Dünyanın en iyileri Bursa'da buluşuyor.

Türkiye Bilardo Federasyonu ve Uluslararası Bilardo Federasyonu'nun 2016 yılı faaliyet programında yer alan 3 Bant Dünya Kupası 01-07 Şubat 2016 tarihleri arasında Bursa'da yapılacak. 18 ülkeden 149 sporcunun katılacağı Dünya Kupası Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenecek.

ŞAMPİYONLAR MADALYA İÇİN MÜCADELE EDECEK

Dünyanın en iyi Bilardo sporcularının karşılaşacağı Dünya Kupası'nda; son Dünya Kupası şampiyonu olan milli sporcu Murat Naci Çoklu ile Bilardonun ülkemizdeki duayenleri Semih Saygıner ve Tayfun Taşdemir de madalya için mücadele edecek.

TANITIM FİLMİ BÜYÜLEDİ

Bilardoya olan ilgisi ile de tanınan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin büyük katkılarıyla ve Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı'nın ana sponsorluğu ile yürütülecek olan turnuvanın açılışı 29 Ocak tarihinde Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde saat 1100 'de Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Altepe ile Bilardo Federasyonu Başkanı Ersan Ercan tarafından gerçekleştirilecek.

Matematik, fizik, geometri ve psikoloji dörtgeninin mükemmel bir şekilde sergilendiği bilardo sporunun bu özelliklerinin vurgulandığı tanıtım filmi ise çok beğeni topladı. Tanıtım filminde coğrafi güzellikler ile şampiyon bilardocuların çeşitli atışları iç içe yer aldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bilardoda Dünyanın En İyileri Bursa'da Buluşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement