Bilecik Belediyesi 2014 Yılı Durum Değerlendirmesi - Son Dakika
Yerel

Bilecik Belediyesi 2014 Yılı Durum Değerlendirmesi

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik Belediyesi'nin 2014 yılı çalışmalarını değerlendirdi.

03.03.2015 13:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik Belediyesi'nin 2014 yılı çalışmalarını değerlendirdi.

Yağcı, özel bir işletmede düzenlenen basın toplantısında, 11 yıldır kuruluş ve kurtuluşun beşiği olan Bilecik'e hizmet etmenin haklı gururunu yaşadığını ifade etti.

Kendilerine miras bırakılan topraklara hak ettiği hizmeti sunma çabası içinde olduklarını belirten Yağcı, şunları söyledi:

"Başardıklarımız var, başaramadıklarımız var. Bunun karşısında da imkanlarımız var, imkansızlıklarımız var. Bunları hep bir çerçevede değerlendirmek istiyorum. Geçen 11 yıl çok önemli bir süre  günahıyla sevabıyla bu geçen süre içerisinde olan her şeyiyle Bilecik Belediye Başkanı olarak ben bu noktada kabulleniyorum. Çünkü gerçekten 11 yıl bir yönetim anlayışı noktasında icraatlarını istediğin gibi yapma konusunda önemli bir fırsat biz de bunu arkadaşlarımızla birlikte  en iyi şekilde kullanma çabası gayreti içerisindeyiz. Gerçekten coğrafyamızın zorluğuna, sıkıntılarına rağmen Bilecik bugün baktığımızda Türkiye ortalamasının üstünde bir alt yapı düzenine sahip. TÜİK verilerine göre Bilecik alt yapıda 15. sırada yer alıyor. Bu Bilecik adına coğrafyası bu kadar  zor olan bir şehir adına ve 2004'lerde neredeyse bu konuların hiç biri yokken bu konuma gelmek Bilecik'in, Bilecikli hemşerilerimizin, hep birlikte gerçekleştirdiğimiz bir başarı olarak görüyorum. Belediye Başkanlığımız tarafından her metre karesinde Belediyemiz tarafından konulmuş bir taş, diktiğimiz bir ağaç mevcut. Bunun mutluluğunu yaşıyoruz"

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bilecik Belediyesi 2014 Yılı Durum Değerlendirmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement