Bilecik Belediyesi Emitt Fuarına Damga Vuracak - Son Dakika
Yerel

Bilecik Belediyesi Emitt Fuarına Damga Vuracak

Bilecik Belediyesi Emitt Fuarına Damga Vuracak

Bilecik Belediyesi, bu yıl 28-31 Ocak 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilecek Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı ‘’EMİTT 2016’’ fuarında Bilecik’i en güzel şekilde temsil etmeye hazırlanıyor.

26.01.2016 16:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik Belediyesi, bu yıl 28-31 Ocak 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilecek Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı "EMİTT 2016" fuarında Bilecik'i en güzel şekilde temsil etmeye hazırlanıyor.

Marmara bölgesinde turizmin yeni cazibe merkezlerinden olan Bilecik, Bilecik Belediyesi'nin turizm ve tanıtım alanında gerçekleştirdiği birçok faaliyet ile fuara damga vuracak. İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde 20'ncisi düzenlenecek olan ve dünyanın 5'inci büyük turizm fuarı olarak kabul edilen fuarda; Bilecik Valiliği, Bilecik Belediyesi, Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA), Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi ve İl Kültür Turizm Müdürlüğü'nün ortak çalışması ile Bilecik birçok yönü ile tanıtılacak. 70 ülke ve yüzlerce turizm merkezinden 4 bin 500 katılımcının bulunacağı fuara en güzel şekilde hazırlanan Bilecik Belediyesi, kentin tarihi ve kültürel zenginlikleri, turizm değerleri, doğal güzellikleri, yöresel ürünlerini, görsel ve basılı materyaller ile destekleyerek, fuara katılıyor.

BİLECİK BELEDİYESİ FUARA HAZIR

Bilecik Belediyesinden yapılan açıklamada, Bilecik'in tanıtılması noktasında büyük öneme sahip fuara ilişkin Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışmalar tamamlandı belirttildi. Açıklamada, "Gerçekleştirilen fuar için yüzlerce 'Bilecik Rehberi' kitabını hazırlayan Bilecik Belediyesi, yine yüzlerce 'Bilecik Keyfiyesi', 'Bilecik Osmanlı Temalı 2016 Yılı Takvimi' yanısıra Bilecik'i tanıtıcı binlerce 'Bilecik Çocuk' dergisi, 'Elleri Kınalı Anaların Kınalı Kuzularından Mektuplar' ve 'Bilecik Küçük Gezgin' adlı dergi ile katılıyor. Bilecik Belediyesinin katkılarıyla Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü öğrencileri tarafından hazırlanan Meşhur Osmanlı Şerbeti'nin ikram edileceği fuarda ayrıca şehri tanıtıcı CD'ler ve broşürler dağıtılacak. Fuarda ayrıca, Bilecik Belediyesi tarafından hazırlanan 360 derece tanıtım turları, tanıtıcı filmleri, İngilizce ve Türkçe dilleriyle hazırlanan tanıtım CD'leri ve fotoğraf slaytlarıyla şehrimizin tanıtımı gerçekleştirilecek. Gerçekleştirilen fuarda protokol üyelerine Bilecik Keyfiyesi başta olmak üzere kenti tanıtıcı birçok hediye taktim edilecek. Bilecik turizminde büyük yeri olan aktivitelerin gerçekleştirileceği fuarda, misafirlere ayrıca Pazaryeri helvası ve bozasının yanı sıra, ayva ve nar lokumu, ikram edilecek. Toprağı Seramik Şehir Bilecik'in Pazaryeri ilçesine bağlı Kınık Köyü Çömlekçi Ustaları da fuarda hem hünerlerini sergileyecek, hem de konukların kendi elleriyle çömlek yapmalarına imkan verecekler" denildi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bilecik Belediyesi Emitt Fuarına Damga Vuracak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement