Bilecik Belediyesinden İftar Programı - Son Dakika
Yerel

Bilecik Belediyesinden İftar Programı

Bilecik Belediyesinden İftar Programı

Bilecik Belediyesi, protokol üyelerine, şehit aileleri, gazi ve yakınları ile sivil toplum kuruluşlarına iftar yemeği düzenledi.

17.07.2014 08:51  Güncelleme: 08:48

Bilecik Belediyesi tarafından protokol üyelerine, şehit aileleri, gazi ve yakınları ile sivil toplum kuruluşlarına iftar düzenlendi.

Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik Şeyh Edebali ve Kültür Kongre Merkezi'ndeki iftarda, ramazanın birlik, beraberlik, sevgi, hoşgörü, yardımlaşma ve paylaşma ayı olduğunu söyledi.

Kentte birliği, beraberliği, sevgiyi, hoşgörüyü ve kardeşliği pekiştirmek noktasında güzel günde bir araya getirdiğini ifade eden Yağcı, şöyle konuştu:

"Bir lokmayı birlikte paylaşmanın hazzını, mutluluğunu yaşıyoruz. Ancak İslam dünyasında Müslümanlar sıkıntı içerisindeler. Bizler onlar için dua edelim. Dünyanın her noktasında sıkıntı içerisinde olan kardeşlerimize kolaylıklar ve huzur versin. Zalimlerin zulmünden onları kurtarsın. Cenabı Allah, bizlerin birlik, beraberlik ve kardeşliğimizi artırsın. Güzel anlarda ve zamanlarda bir arada olalım."

İftara, Vali Ahmet Hamdi Nayir, 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Halis Zafer Koç, İl Emniyet Müdürü Eyüp Özüdoğru, İl Müftüsü Necati Akkuş, kaymakamlar, belediye başkanları, daire müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütleri, şehit aileleri, gazi ve yakınları ile vatandaşlar katıldı. - Bilecik

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bilecik Belediyesinden İftar Programı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement