Bilecik'te 06.06.2016 Yoğunluğu - Son Dakika
Güncel

Bilecik'te 06.06.2016 Yoğunluğu

Bilecik\'te 06.06.2016 Yoğunluğu

Bilecik’te unutulmaz bir tarihte dünya evine girmek isteyen çiftler 06.06.2016 tarihinde nikah kıydırdı.

06.06.2016 18:42

Bilecik'te unutulmaz bir tarihte dünya evine girmek isteyen çiftler 06.06.2016 tarihinde nikah kıydırdı.

Akılda kalıcı olması nedeniyle 06.06.2016 tarihine nikah günü alan birçok çift, sevenleri ve akrabaları huzurunda mutluluğa 'evet' dedi. Bilecik Belediyesi'ne ait Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'nde bugün nikah hareketliliği yaşanırken, aynı günde 4 nikah kıyıldı. Nikahları kıyılan Berna ve Ahmet Basatemur çiftinin mutlulukları gözlerinden okunurken, nikah memuru Özkan Sözkesen, bugün kıydıkları son nikah olduğunu ve günü 4 nikahla bitirdiklerini söyledi. Nikahları kıyılan Berna ve Ahmet Basatemur çiftinin erkek tarafının nikah şahitliğini Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı ve Memur- Sen Bilecik İl Başkanı Ahmet Selöz yaparken, kız tarafını da 2 kız arkadaşı şahitlik etti.

"GÜNÜN ANLAMI UNUTULMAZ BİR TARİH OLMASI HATIRLAMASI KOLAY OLUR"

Nikah sonrası nikah memuru Özkan Sözkesen'in evlilik cüzdanını Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı'ya vererek, onun takdim etmesini istedi. Çiftin tanışmalarının biraz ters, üzücü zamanlarda olduğunu, ama inşallah sonucun güzel olacak ifade eden Başkan Yağcı, "Rahmet ve bereket ayındayız. Ramazan-ı Şerif'in ilk günündeyiz. Burada kurulan bu evlilik birliğini ömür boyu sevgiyle, sağlıkla, sıhhatle ve güzellikler içinde geçmesini temenni ediyorum. Aile toplumumuzun en küçük yapı taşıdır diyoruz. Toplumumuzun güçlenmesinde bu yapı taşlarının güçlü olanlarının büyük katkısı var. Bu kardeşlerimizin de toplumumuza büyük güç katacağına inanıyoruz. Günün 06.06.2016 olması unutulmaz bir tarih olacak ve hatırlanması kolay bir gün" dedi.

"AYAĞINA BASTI BİZ OF DİYE BİR SES DUYDUK"

Nikah sonrası gelinin damadın ayağına bastığını esprili bir şekilde anlatan Yağcı, "Ahmet bey başlangıçta Berna hanıma kaybetti. Berna Hanım ayağına bastı biz 'of' diye bir ses duyduk burada. Bence hanımlar basmasa da hanımların ayağının altına ayağınızı koyun. Bassınlar, bastığını hissetsinler. Çünkü onlar gerçekten bizlerin başımızın tacı ve hayatımızdaki rotamızı belirleyen en değerli varlıklar. Onun için hanımlarla hayat çok daha güzel. İnşallah bu güzelliği bir ömür boyu yaşamanızı arzu ediyoruz. Hayırlı nesiller istiyoruz, bekliyoruz. İnşallah onları da memleketimize, insanımıza hayırlı bir şekilde yetiştireceğinizden eminiz. Aileleri kutluyoruz, hayırlı uğurlu olsun diyoruz. Evlilik cüzdanını genelde hanıma verirler ama evlilik iki kişinin yükümlülüğüdür. Ben o yüzden ikinize veriyorum. Hayırlı uğurlu olsun" dedi.

MUTLULUKLARI YÜZLERİNDEN OKUNDU

Berna ve Ahmet Basatemur çiftinin mutlulukları yüzlerinden okunurken çift, "Nikahımızın farklı bir tarihte olmasını istedik. Mutluyuz, huzurluyuz, inşallah daim olur. Her zaman da mutlu olacağız" şeklinde konuştular. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bilecik'te 06.06.2016 Yoğunluğu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement