Bilecik'ten Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Bilecik'ten Kısa Kısa

Moğolistan Fahri Konsolosu İlhan Köse, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Fevzi Uzun'u ziyaret etti.

22.04.2016 13:15

Moğolistan Fahri Konsolosu İlhan Köse, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Fevzi Uzun'u ziyaret etti.

Köse, ziyaretinde Türkiye ile Moğolistan'ın köklerini geçmişten alan, tarihi ve kültürel bağlara sahip dost ve kardeş iki ülke olduğunu belirterek, iki ülke arasında hemen her alanda mevcut iyi ilişkilerin her geçen gün daha da gelişerek pekiştiğini söyledi.

Moğolistan ve komşu ülke Ukrayna ile Türkiye arasındaki ticari ve ekonomik ilişkileri kuvvetlendirmek amacıyla iş ziyaretleri düzenlemeyi planladıklarını bildiren Köse, ilk etapta Bilecik ile Ukrayna arasında ticari ve ekonomik ilişkilerin başlatılması amacıyla 16-17-18 Mayıs tarihlerinde Ukrayna'dan gelecek iş adamları heyetini Bilecik'teki sanayicilerle tanıştırmak istediklerini ifade etti.

Uzun da Köse'nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, gerçekleştirecek ziyaretin ihracatın geliştirilmesi, karşılıklı yatırımların arttırılması, ekonomik ve ticari ilişkilerin başlatılması adına önemli olacağını belirtti.

KYK'dan Kutlu Doğum Haftası

Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) Bilecik Müdürlüğü tarafından Kutlu Doğum Haftası programı düzenlendi.

KYK İlahiyat Atölyesi Kulübünün hazırladığı programda, İl Müftülüğünden görevli bayan Kuran kursu öğreticileri tarafından belirlenen "Hazreti Peygamber, Tehvit ve Vahdet" temalı konuşma yaptı.

Program, Kur'an-ı Kerim okunması, ilahi dinletisi ile sinevizyon gösterisi ve gül şerbeti ikram edilmesiyle sona erdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bilecik'ten Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement