Bilecikli Öğrenciler Expo 2016 Antalya Fuarını Gezdiler - Son Dakika
Yerel

Bilecikli Öğrenciler Expo 2016 Antalya Fuarını Gezdiler

Bilecikli Öğrenciler Expo 2016 Antalya Fuarını Gezdiler

Bilecik Malhun Hatun İlk/Ortaokulu’nda okuyan başarılı 25 öğrenci, Antalya EXPO 2016 Fuarı’nı ziyaret etti.

18.05.2016 14:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik Malhun Hatun İlk/Ortaokulu'nda okuyan başarılı 25 öğrenci, Antalya EXPO 2016 Fuarı'nı ziyaret etti.

Bozüyük Girişimciliği Destekleme Derneği sponsorluğunda Bilecik İl Milli Eğitim Müdürlüğü organizasyonunda Bilecik Malhun Hatun İlk/Ortaokulu'nda okuyan başarılı 25 öğrenci Antalya EXPO 2016 Fuarı'nı ziyaret etti. Fuarda öğrenciler Bilim Teknoloji Müzesini gezerek etkinliklerine katılırken, Astronomi Salonu'nda Gökbilimin tarihsel gelişimini 3D olarak izlediler. Çocuk oyun parklarında eğlenen öğreniciler, fuara katılan ülkelerin Botanik Bahçeleri'ni gezerek yemek kültürleri hakkında da gözlemlerde bulundular.

"8'İNCİ SINIF ÖĞRENCİLERİNİ ÖDÜLLENDİRMEK İÇİN BU GEZİNİN ÇOK İYİ BİR FIRSAT OLDU"

Antalya EXPO 2016 Fuarı'na yapılan geziyi değerlendiren Malhun Hatun İlk/Ortaokulu Müdürü Hüseyin Çetinkaya, öğrencilerin fuarda doyasıya eğlenerek, çeşitli ülkelerinin kültürlerini tanıma fırsatı bulduğunu belirtti. Çetinkaya, "Öğretim yılı başında açılan Destekleme ve Yetiştirme kurslarının açıldığı günden beri sürekli devam eden 8'inci sınıf öğrencilerini ödüllendirmek için bu gezinin çok iyi bir fırsat oldu" dedi.

Bozüyük Girişimciliği Destekleme Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Celali Yılmaz ise, üye iş adamlarının eğitime destek olduklarını bu etkinliği de dernek üyesi bir firma finanse ettiğini için kendilerine teşekkür ettiğini söyledi.

Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak, eğitime verdikleri desteklerden dolayı Bozüyük Girişimciliği Destekleme Derneği öğrenciler ve geziye katılan okul adına teşekkür ederek, "Öğrencilerin bu tip fuar ve etkinliklerle ülkemizi hatta dünya kültürlerini tanıma fırsatı bulduklarını bu tür gezilerin devam edeceğini belirtmişlerdir" dedi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bilecikli Öğrenciler Expo 2016 Antalya Fuarını Gezdiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement