Çaycuma'da Bilim Şenliği Sergisi Açıldı - Son Dakika
Yerel

Çaycuma'da Bilim Şenliği Sergisi Açıldı

Çaycuma\'da Bilim Şenliği Sergisi Açıldı

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde, Nihat Kantarcı Anadolu Lisesinde, öğrencilerin bir yıl boyunca emek verdiği Bilim Şenliği Sergisi düzenlendi.

05.06.2014 09:54  Güncelleme: 10:09

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde, Nihat Kantarcı Anadolu Lisesinde, öğrencilerin bir yıl boyunca emek verdiği "Bilim şenliği sergisi" düzenlendi.

Çaycuma Nihat Kantarcı Lisesi salonunda düzenlenen şenliğe; İlçe Milli Eğitim Müdürü Kenan Dereli, AK Parti Çaycuma ilçe Başkanı Av. Vedat Emeksiz, MHP İlçe Başkanı Mustafa Kaplan, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Özgür Uslubaş, Nihat Kantarcı Anadolu Lisesi Müdürü Satılmış Erenoğlu, İlçe Tarım Ziraat Mühendisleri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Sergi açılışında bir konuşma yapan Okul Müdürü Satılmış Erenoğlu, okulun Coğrafya ve Biyoloji dersleri kapsamında öğrencilerin öğretmenler nezaretinde, bir yıl boyunca deneye gözleme ve yapmaya dayalı çalışmalarını yıl sonu sergisi için toplandıklarını ifade etti. Erenoğlu," Bir yıl boyunca deneye gözleme ve yapmaya dayalı çalışmalarını yıl sonu sergisi için toplandık. Bundan dolayı hepinize teşekkür ediyor saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Okulumuz şu anda Çaycuma'mızın bina ve derslik açısından, en büyük kapasiteye sahip Fizik, Kimya Biyoloji dallarında ayrı ayrı laboratuvarları olan, Tarih, Coğrafya sınıfı, Yabancı dil sınıfı, Müzik sınıfı, Resim sınıfı olan bir okuldur. Kapsamı güzel olunca öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz, bu kapsama uygun çalışmalarını çok rahat bir şekilde gerçekleştirebiliyorlar. Bundan sonraki öğretim yıllarında elimizden geldiği kadar bu fiziki imkanları daha güzel kullanmaya çalışacağız. Çaycuma'mıza daha güzel hizmet etmeye çalışacağız. Burada öğrencilerimizin gerçekten yaparak, deneyerek, severek elde ettikleri ve sonuca ulaştıkları ürünleri göreceğiz. Katıldığınız için Hepinize teşekkür ediyorum" dedi. Konuşmanın ardından sergiye katılanlar sergiyi gezerek bilgi aldılar. Programın sonunda katılan konuklara ikramlarda bulunuldu. Serginin 10 gün süreceği belirtildi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çaycuma'da Bilim Şenliği Sergisi Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement