Bimeks'ten Beş Talihliye Cıtroën C-Elysée - Son Dakika
Güncel

Bimeks'ten Beş Talihliye Cıtroën C-Elysée

Bimeks\'ten Beş Talihliye Cıtroën C-Elysée

Teknoloji perakendecisi Bimeks, Türkiye genelindeki 135'inci mağazasını İzmir’in Balçova ilçesinde bulunan Novada Outlet’te açtı.

21.06.2014 13:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Teknoloji perakendecisi Bimeks, Türkiye genelindeki 135'inci mağazasını İzmir'in Balçova ilçesinde bulunan Novada Outlet'te açtı. Bimeks, 2014 Dünya Kupası boyunca Bimeks'ten televizyon alan herkesin otomatik olarak iştirak edeceği otomobil kampanyasıyla beş talihliyi 2014 model Citroën C-Elysée sahibi yapacak.

Türkiye'nin ilk teknoloji perakendecisi Bimeks, mağaza açılışlarına hız kesmeden devam ediyor. Önümüzdeki birkaç yılda Türkiye'nin bütün şehirlerinde var olmayı hedefleyen şirket, bu hedefi doğrultusunda Balçova Teknoport'la birlikte İzmir'deki mağaza sayısını yediye yükseltti. 20 binin üzerinde ürün çeşidi sunacak olan Bimeks Balçova Teknoport, 3 bin metrekarelik büyüklüğüyle İzmir'in en büyük Bimeks mağazası olacak. Novada Outlet'te açılan mağaza ile Türkiye'de 135 mağaza sayısına ulaşan Bimeks, 2014 Dünya Kupası boyunca Bimeks'ten televizyon alan herkesin otomatik olarak iştirak edeceği otomobil kampanyasıyla beş talihliyi 2014 model Citroën C-Elysée sahibi yapacak. Özel indirim ve fırsatlar ise 30 Haziran tarihine kadar devam edecek.

BEŞ TALİHLİYE CITROËN C-ELYSÉE

Bimeks Balçova Teknoport mağazasının açılışına Bimeks Satış Direktörü Önder Yüksel, zengin çeşidimizle İzmirlilerin bizi tercih edeceklerini ve ürün almadan önce mutlaka mağazamıza uğrayacaklarını düşünüyoruz. Açılış yapıldığından beri büyük bir ilgi var. Kampanyalarımız, beyaz eşyada, telefonlarda, televizyonda ve tabletlerde devam ediyor" dedi. Yüksel, 2014 Dünya Kupası boyunca Bimeks'ten televizyon alan herkesin otomatik olarak iştirak edeceği otomobil kampanyasıyla beş talihliyi 2014 model Citroën C-Elysée sahibi yapacaklarını ifade etti.

AVANTAJLI ÇÖZÜMLER

Açılış kurdelesini kesen müşterilerden Fatma Korucuoğlu da, "Alışverişimi genelde Bimeks'ten yapıyorum. Hastane nöbetinden çıktım buraya geldim. Açılış bizzat müşterilerle yapıldı Bu yüzden Bimeks'e teşekkür ediyorum" diye konuştu. Türkiye coğrafyasına yayılma stratejisinde franchise sistemine de büyük önem veren Bimeks, stok riskini ortadan kaldıran özgün model Bimeks Mağaza İş Ortaklığı (BiMİO) ile iş ortağına daha avantajlı çözümler sunuyor. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bimeks'ten Beş Talihliye Cıtroën C-Elysée - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement