Bin 919 Metrelik Bayrak Yürüyüşü Yarın Yapılacak - Son Dakika
Yerel

Bin 919 Metrelik Bayrak Yürüyüşü Yarın Yapılacak

Bin 919 Metrelik Bayrak Yürüyüşü Yarın Yapılacak

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Aşkın Atan, bin 919 metrelik bayrak yürüyüşünün yarın Cumhuriyet Meydanı’ndan başlayacağını söyledi.

18.05.2016 12:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Aşkın Atan, bin 919 metrelik bayrak yürüyüşünün yarın Cumhuriyet Meydanı'ndan başlayacağını söyledi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Aşkın Atan, Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi'nde (TOHM) basın mensupları ile bir araya geldi. Kahvaltıda 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları hakkında bilgi veren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Aşkın Atan, "19 Mayıs bizde sadece bir bayram kutlaması değil, Mayıs ayı komple etkinlik yapılıyor. Yarın Cumhuriyet Meydanı'ndan başlayacak olan bin 919 metrelik bir bayrak yürüyüşümüz olacak. Valimiz İbrahim Şahin'in istediği ile de 20 Mayıs tarihinde de Atakum sahilinde bayrak yürüyüşü olacak. Dragon Bot Yarışlarının 19 Mayıs tarihinde finalleri yapılacak. Mayıs ayımız dolu dolu geçecek" dedi.

Toplantıya ayrıca Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü TOHM Şube Müdürü Tuğba Çimen, Sicil Lisans Şube Müdürü Gaye Gümüş ve Özel Sporcular ve Engelliler İl Spor Merkezi Şube Müdürü Şeyda Sağlam Gündüz katıldı. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bin 919 Metrelik Bayrak Yürüyüşü Yarın Yapılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement