Bingöl'de Yolda Mahsur Kalan 83 Kişi Kurtarıldı - Son Dakika
Güncel

Bingöl'de Yolda Mahsur Kalan 83 Kişi Kurtarıldı

Görüntü Dökümü : -İlçede bekleyen otobüsler -ilçeden detaylar -Lokantada bekleyen yolcular Bingöl'de yolda mahsur kalan 83 kişi kurtarıldı Bingöl-Erzurum karayolunda kar yağışı ve tipi nedeniyle araçlarıyla mahsur kalanların imdadına, karayolları ekipleri yetişti Bingöl'ün Karlıova ilçesinde kar yağışı nedeniyle yolda mahsur kalan 83 kişi kurtarıldı.

25.01.2016 17:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Görüntü Dökümü :

-İlçede bekleyen otobüsler

-ilçeden detaylar

-Lokantada bekleyen yolcular Bingöl'de yolda mahsur kalan 83 kişi kurtarıldı

Bingöl- Erzurum karayolunda kar yağışı ve tipi nedeniyle araçlarıyla mahsur kalanların imdadına, karayolları ekipleri yetişti

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde kar yağışı nedeniyle yolda mahsur kalan 83 kişi kurtarıldı.

Bingöl-Erzurum karayolunun bazı bölümlerinde kar yağışı ve tipi nedeniyle ulaşım sağlanamıyor. Araçlarıyla yolda mahsur kalan 83 kişi, karayolları ekiplerince kurtarıldı. Bu kişiler, getirildikleri Karlıova'da öğrenci yurtlarına yerleştirildi.

Karlıova Belediye Başkan Yardımcısı Sadri Bingöl, kapanan yolda mahsur kalan vatandaşların ilçeye getirildiğini söyledi.

Yol ulaşıma açılıncaya kadar vatandaşların her türlü ihtiyacının karşılanacağını belirten Bingöl, "Karlıova-Bingöl yolu ulaşıma açıldı ancak Erzurum yolunda tipi ve sis nedeniyle ekipler güçlükle ilerliyor" bilgisini verdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bingöl'de Yolda Mahsur Kalan 83 Kişi Kurtarıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement