Birer Gün Arayla 2 Kişi Yaralayan Şüpheliler Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Birer Gün Arayla 2 Kişi Yaralayan Şüpheliler Yakalandı

Birer Gün Arayla 2 Kişi Yaralayan Şüpheliler Yakalandı

Samsun'da birer gün arayla iki kişiyi tabancayla vurarak yaraladıkları iddia edilen 4 kişi, polisin evlerine yaptığı baskında yakalandı.

09.01.2015 16:24

Samsun'da birer gün arayla iki kişiyi tabancayla vurarak yaraladıkları iddia edilen 4 kişi, polisin evlerine yaptığı baskında yakalandı.

Samsun'da 11 gün önce 21 yaşındaki Sezai Batmaz, Ünye Açık Cezaevi'nde yaralama suçundan yatan ve izinli olarak dışarı çıkan arkadaşı 25 yaşındaki Ertuğrul Çaylan'ı 55 FG 5563 plakalı otomobiliyle alarak İlkadım İlçesi Hastane Mahallesi Olgun Sokak üzerindeki evine bırakarak geri döndü. İlçeye bağlı Hastane Mahallesi Cengizhan Sokak üzerine otomobiliyle gelen Sezai Batmaz, kimliği belirsiz kişilerin çapraz ateş açması sonucu sağ baldırı ve sağ kalçasından yaralandı. Batmaz otomobilden çıkıp yaya olarak kaçarak bir işyerine sığındı. Şüpheliler ise olay yerinden kaçtı. Yaralı daha sonra ambulans ile Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Bu olaydan bir gün sonra Sezai Batmaz'ın arkadaşı olan Ertuğrul Çaylan evinin önündeki bir büfenin köşesinde beklediği sırada arkasından yanaşan kimliği belirsiz bir kişinin tabancayla ateş etmesi sonucu başından vurularak ağır yaralandı. Yaralı Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Şüpheli ise olay yerinden kaçtı. Hastanede ameliyet edilen Çaylan'ın sağlık durumunun iyi olduğu ve hayati tehlikeyi atlattığı bildirildi.

Her iki olayla ilgili soruşturma başlatan polis görgü tanıklarının ifadesi ve çevredeki işyeri ve apartmanların güvenlik kamerası görüntülerinden her iki olayı gerçekleştirdikleri iddia edilen Saffet K. (22),  Uğurhan C. (19), Yiğithan K. (20) ve O.C.G.'nin (17) evlerine dün eş zamanlı baskın yaptı. Şüpheliler gözaltına alınırken yaşının küçük oluşu nedeniyle Çocuk Şube Müdürlüğü'ne teslim edilen O.C.G.'nin evinde her iki olayda kullanıldığı düşünülen iki adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Yapılan araştırmada yaralılar ile şüphelilerin aralarında eski husumet olduğu belirlendi. Suçlamaları kabul etmeyen 4 şüpheli hakkında polisin başlattığı soruşturmanın çok yönlü sürdüğü bildirildi. - Samsun

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Birer Gün Arayla 2 Kişi Yaralayan Şüpheliler Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement