Birlikspor Testten Geçti - Son Dakika
Güncel

Birlikspor Testten Geçti

Birlikspor Testten Geçti

Kocaeli Birliksporlu futbolcular Erzurum kampında gerçekleşen laktat testinin ardından çalışmalarını günde çift antrenmanla sürdürüyor.

27.07.2015 15:17  Güncelleme: 15:18

Kırmızı beyazlılar Erzurum'da üç hazırlık maçı oynayacak.

Erzurum kampında çalışmalarını günde çift antrenmanla sürdüren Kocaeli Birlikspor'da futbolcular laktat testinden geçti. Erzurum Dedeman Otel'de kamp yapan Kocaeli Birlikspor antrenmanların haricinde çalışmalarını yapacağı hazırlık maçlarıyla sürdürecek. Kırmızı beyazlılar Erzurum kampında 30 temmuz günü Erzurumspor, 2 ağustos Pazar günü Anadolu Selçukluspor ve 5 ağustos çarşamba günü Samsunspor'la hazırlık maçı oynadıktan sonra Kocaeli'ye dönecek. Kocaeli Birlikspor'un yapacağı hazırlık maçlarının başlama saati 17.30 olarak belirlendi.

TAŞDEMİR MEMNUN

Kocaeli Birlikspor teknik direktörü İsmet Taşdemir "Erzurum kampı çok iyi geçiyor. Bu kamp sayesinde futbolcularımız enerji depolayarak, yeni sezona hazır girmek istiyorlar. İlk hazırlık maçımızda Azerbaycan temsilcisi karşısında iki farklı kadro ile mücadele ettik. Antrenman niteliğinde olan bu maçta futbolcularım başarılı performans sergiledikleri için son durumlarından memnunum. Bazı eksiklerimiz var, bu eksiklerimizi kampta yapacağımız diğer hazırlık maçlarında görme fırsatı bulacağız. Afyon'da yapacağımız ikinci kamp süresince bu eksiklerimizi gidereceğiz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Birlikspor Testten Geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement