Bisiklet Sporcuları Kumluca'yı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Bisiklet Sporcuları Kumluca'yı Ziyaret Etti

Türkiye Bisikletliler Derneği üyesi yaklaşık 80 bisiklet sporcusu, 2014 sonbahar etkinliği kapsamında Kumluca'yı ziyaret etti.

01.11.2014 13:21

Türkiye Bisikletliler Derneği tarafından organize edilen 2014 sonbahar etkinliği kapsamında Antalya'da bulunan milli bisikletçiler, Kumluca ilçesini gezdi.

Türkiye Bisikletliler Derneği tarafından organize edilen etkinlik kapsamında Antalya'da bulunan çoğu milli yaklaşık 80 bisiklet sporcusu, Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya'yı ziyaret etti.

Türkiye Bisikletliler Derneği Başkanı Murat Suyabatmaz, ziyarette yaptığı konuşmada, her yıl düzenledikleri etkinlikle dernek üyelerini Türkiye'nin farlı bölgelerinde bir araya getirdiklerini söyledi.

Sonbahar etkinliğinin Antalya'da yapıldığını anlatan Suyabatmaz, "Bizim için farklı bir gün oldu. Ülkemizin farklı bölgelerini tanıma fırsatı bulduk. Gösterdiğiniz ilgi ve alakadan dolayı çok teşekkür ederiz" dedi.

Başkan Çetinkaya da bisikletçileri ilçede ağırlamaktan mutluluk duyduklarını dile getirdi. Belediye olarak sporun her türüne destek verdiklerini ifade eden Çetinkaya, bisiklet sporunu her yaştan insanın yapabileceğini ve sağlıklı yaşam için büyük faydası olduğunu söyledi. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bisiklet Sporcuları Kumluca'yı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement