Gazipaşa'da Bisiklet Turuna Protokol Desteği - Son Dakika
Spor

Gazipaşa'da Bisiklet Turuna Protokol Desteği

Gazipaşa\'da Bisiklet Turuna Protokol Desteği

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde, gerçekleşecek olan 50. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turuna ilçe protokolü destek verdi.

26.04.2014 21:08  Güncelleme: 21:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde Pazar güzün gerçekleşecek olan 50. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'na ilçe protokolü destek verdi. Bisiklet turuna ilginin artması ve bisiklet sporuna teşvik amacıyla düzenlenen etkinliğe Gazipaşa Kaymakamı Muhittin Pamuk, Belediye Başkanı Adil Çelik, İlçe Emniyet Müdürü Berhan Ergenç'in de aralarında bulunduğu yaklaşık 100 kişi katıldı. Etkinliğe katılanlar 5 kilometrelik parkurda pedal çevirdi.

Düzenlenen etkinliğe ilişkin açıklama yapan Gazipaşa Kaymakamı Muhittin Pamuk, 50. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'nun ilçenin tanıtımı için önemli bir etkinlik olduğunu vurgulayarak, "Bu tura ilçe halkının ilgisini arttırmak ve bisiklet sporunu teşvik etmek için böyle bir etkinlik gerçekleştirdik. Özellikle obezitenin ciddi bir salgın ve hastalık olduğu günümüzde bisiklete binmek çok önemli. Bu spora ilginin artması en büyük temennimiz" dedi.

Gazipaşa Belediye Başkanı Dr. Adil Çelik ise bisiklet sporunu çok sevdiğini, bu spora ilginin artması için çalışmalar yaptıklarını söyledi. Haftanın en az 3 günü bisiklete binen bir insan olduğunu ifade eden Çelik, "Bu doğa dostu spora ilginin artması için önümüzdeki günlerde yollar yapacağız ve etkinlikler düzenleyeceğiz. Gazipaşa bu sporun yapılabileceği en güzel yerlerden biri" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Gazipaşa'da Bisiklet Turuna Protokol Desteği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement