Bisikletli Gezginlerden Başkan Can'a Teşekkür - Son Dakika
Güncel

Bisikletli Gezginlerden Başkan Can'a Teşekkür

Mersin Bisikletli Gezginler Derneği Başkanı Ahmet Özdemir, Tarsus Temsilcisi Fatma Kurt ve Dernek Saymanı Faruk Nuhoğlu Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can'ı makamında ziyaret ettiler.

12.12.2014 14:45

Mersin Bisikletli Gezginler Derneği Başkanı Ahmet Özdemir 24 ile26 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilen Mersin Caretta Bisiklet Festivali'ne yaptığı katkılardan dolayı başkan Can'a teşekkür etti.

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can ' Bisiklet sporunun her yaştan insana fayda sağlayacak değerli bir unsur olduğunu söyledi. Başkan Can ' Bisiklet sürme hem spor hem de karışık araç trafiğini engelleyici bir unsur. Ziyaret ettiğimiz bazı Avrupa ülkelerinde özellikle kartlı bisiklet uygulamalarına şahit olduk. İnsanlar şehir merkezinde işlerini gördükten sonra bisikleti tekrar teslim ediyorlar. Bu projelerimiz içerisinde yer almakta. Vatandaşlarımızı bisiklet sürmeye yönlendirmeyi bende istiyorum, inşallah bunu sizlerin destekleriyle hayata geçirmeyi düşünüyoruz.' Dedi.
Başkan Can ' Özellikle Berdan Nehri kenarına ki bu projelerimiz içerisinde yer almakta ve buraya yürüyüş yolu, koşu yolu ve bisiklet yolu yapmayı düşünüyoruz. Vatandaşlarımız hiç olmazsa hafta sonları ailesiyle spor yapabilsin. Yapmış olduğunuz bu nazik ziyaret için teşekkür ediyorum. Sizlere bir nebze yardımcı olabilip mutlu edebildiysek, şehrimizden memnun kaldıysanız, ev sahipliğimizi güzel yapabildiysek ne mutlu bize.' Şeklinde konuştu.

Mersin Bisikletli Gezginler Derneği Başkanı Ahmet Özdemir, Mersin Caretta Bisiklet Festivali'ne yaptığı katkılardan dolayı başkan Can'a plaket takdim etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bisikletli Gezginlerden Başkan Can'a Teşekkür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement