Bismil'de Bir Araçta Roket ve Anti Personel Roket Mühimmatı Ele Geçirildi - Son Dakika
Güncel

Bismil'de Bir Araçta Roket ve Anti Personel Roket Mühimmatı Ele Geçirildi

Diyarbakır'ın Bismil İlçesi'ndeki olaylarda kullanıldığı şüphesiyle durdurulan araçta yapılan aramada, 1 roketatar, 4 anti personel roket mühimmatı ve çok sayıda el yapımı patlayıcı bulundu.

12.11.2015 12:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'ın Bismil İlçesi'ndeki olaylarda kullanıldığı şüphesiyle durdurulan araçta yapılan aramada, 1 roketatar, 4 anti personel roket mühimmatı ve çok sayıda el yapımı patlayıcı bulundu. Soruşturma kapsamında gözaltına alınan 4 kişi de tutuklandı.

Bismil İlçesi'nde 29 Eylül tarihinde çıkan olaylarda kullanıldığı şüphesiyle durdurulan bir araçta yapılan aramada, 1 roketatar, 4 anti personel roket mühimmatı, çok sayıda el yapımı patlayıcı ele geçirildi. Güvenlik güçlerinin ele geçirilen patlayıcılar üzerinde yaptığı parmak izi incelemesinin ardından gözaltına alınan 4 şüpheli, sevk edildikleri mahkeme tarafından 'Silahlı terör örgütüne üye olma ve resmi belgede sahtecilik' suçundan tutuklandı. Diyarbakır Valiliği, konu ile ilgili şu açıklamayı yaptı:

eylemi iddiasından tutuklanmalarına karar verilerek konumlarına uygun Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na gönderilmişlerdir. Bismil Cumhuriyet Başsavcılığının 2015/2710 numaralı soruşturması devam etmekte olup, soruşturmanın safahatı ve sonucu hakkında kamuoyuna ayrıca bilgi verilecektir." - Diyarbakır

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bismil'de Bir Araçta Roket ve Anti Personel Roket Mühimmatı Ele Geçirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement