Bismil'de Hayal Bile Edilmeyen Hizmet Gerçek Oldu - Son Dakika
Yerel

Bismil'de Hayal Bile Edilmeyen Hizmet Gerçek Oldu

Bismil\'de Hayal Bile Edilmeyen Hizmet Gerçek Oldu

Diyarbakır'ın Bismil İlçe Belediyesi Mahalle statüsüne kavuşan Rojava köyünde kilitli parke taş çalışması tüm hızıyla devem ediyor.

16.06.2015 19:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'ın Bismil İlçe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Rojava ve Ambar mahallelerinde döşenmesi için ihalesi gerçekleştirilen 51 bin 500 metrekare kilitli parke taşı düşeme çalışması tüm hızıyla devam ediyor.

Bismil Belediyesi ilçesinde, Büyükşehir Yasası'yla birlikte mahalle statüsüne kavuşan köy ve beldelerde çalışmalar yoğunlaştırıldı. Bismil Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından daha önce köy statüsünde olan Rojava Mahallesinde başlattığı kilitli parke taş çalışmasını tüm hızıyla devam ediyor. Kilitli parke taş düşeme çalışmasıyla birlikte cadde ve sokak genişletme çalışması yapan Fen İşleri Müdürlüğü, bu yıl için Rojava ve Ambar Mahallelerinde 51 bin 500 metrekare kilitli parke taş döşemesini gerçekleştirmeyi hedefliyor. Mahallede yapılan kilitli parke taş düşeme çalışmasına yurttaşların sevinçleri yüzlerinden okunuyor. Belediye ekiplerine yardım ederek kendi sokaklarını el birliğiyle kilitli parke taşı döşeyen yurttaşlar yazın tozundan kışın çamurundan kurtulmanın mutluluğunu yaşıyor.

Cumhuriyet tarihinden bu yana hizmetle tanıştılar

Büyükşehir Belediyeler yasasıyla birlikte Mahalle statüsüne kavuşan Rojava Mahalle sakinleri Cumhuriyet tarihinden bu yana ilk kez hizmetle tanıştıklarını belirtirken, belediyenin kendilerine sunduğu hizmeti hayal bile edemediklerini kaydetti. Yazın tozundan, kışın çamurundan cadde ve sokaklardan geçinilmeyecek kadar kütü olduğunu belirten Mahalle sakinleri belediyenin mahallelerinde yaptığı hizmetlerden dolayı çok memnun olduklarını belirterek, belediye Eşbaşkanları ve Belediye çalışanlarının hizmetlerinden dolayı da teşekkür dileğinde bulundu.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Bismil'de Hayal Bile Edilmeyen Hizmet Gerçek Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement