Bitlis'te İki Sığınak ve Yer Altı Depoları Ele Geçirildi - Son Dakika
Güncel

Bitlis'te İki Sığınak ve Yer Altı Depoları Ele Geçirildi

Bitlis\'te İki Sığınak ve Yer Altı Depoları Ele Geçirildi

Bitlis Tatvan 10'uncu Komando Tugay Komutanlığı tarafından yapılan operasyonda bölücü terör örgütü PKK'ya ait 2 sığınak ve yeraltı depoları bulundu.

25.04.2016 19:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bitlis Tatvan 10'uncu Komando Tugay Komutanlığı tarafından yapılan operasyonda bölücü terör örgütü PKK'ya ait 2 sığınak ve yeraltı depoları bulundu. Sığınak ve depolarda yapılan aramada 200 kilogram amonyum nitrat, 5 el yapımı patlayıcı düzeneği, 8 tüp ve çok sayıda mühimmat ve yasam malzemesi ele geçirildi.

Bitlis Valiliği'nden yapılan açıklamada, operasyonun 10'uncu Komando Tugay Komutanlığı tarafından, 22-25 Nisan 2016 tarihleri arasında Merkeze bağlı Sarıkonak Köyü Kayalıbağ Mahallesinde yürütülen Şehit Geçici Köy Korucusu Rıfat KAYA-8 operasyonunda 2 adet sığınak ile yer altı depolarının ele geçirildiği belirtilerek şöyle denildi:

"Sığınak ve yer altı depolarında yapılan aramalarda El yapımı patlayıcı yapımında kullanılan bin 200 kilogram amonyum nitrat, 5 adet EYP düzeneği, 8 adet tüp, 2 adet silikon, 1 adet pense, 100 metre tuzaklama kablosu, 20 adet büyük pil, 2 adet Yaesu el telsizi,1 adet Güneş Paneli ile çok sayıda muhtelif giyecek, yiyecek ve yaşam malzemesi ele geçirildi. Ele geçirilen malzemeler olay yerinde imha edilirken, sığınaklarda kullanılamaz hale getirildi."

- Bitlis

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bitlis'te İki Sığınak ve Yer Altı Depoları Ele Geçirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement