Bitlis'te Trafik Kazası: 2 Ölü, 1 Yaralı - Son Dakika
3.Sayfa

Bitlis'te Trafik Kazası: 2 Ölü, 1 Yaralı

Bitlis'te tankerle kamyonetin çarpışması sonucu 2 kişi öldü, 1 kişi ağır yaralandı.

08.02.2016 13:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bitlis'te tankerle kamyonetin çarpışması sonucu 2 kişi öldü, 1 kişi ağır yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Bitlis- Diyarbakır karayolunun 35. kilometresindeki Yenice Jandarma Karakol Komutanlığı yakınlarında Zeki Demir yönetimindeki 72 EH 438 plakalı tanker, karşı yönden gelen Abdurrahim Ağuduk idaresindeki 56 AE 708 plakalı kamyonetle çarpıştı.

Kazada, kamyonet sürücüsü Abdurrahim ile araçtaki Hasan Ağuduk hayatını kaybetti, Abdulbaki Ağuduk ağır yaralandı.

Yaralı Ağuduk, Baykan Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Tanker sürücüsü Demir'in gözaltına alındığı kazaya ilişkin soruşturma sürüyor.

Kaynak: AA

Son Dakika 3.Sayfa Bitlis'te Trafik Kazası: 2 Ölü, 1 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul'da Yaban Hayvanlarına Ait 396 Parça Tahnite El Konuldu
    11:18 İstanbul'da Yaban Hayvanlarına Ait 396 Parça Tahnite El Konuldu

    İstanbul'un Sarıyer ve Arnavutköy ilçelerinde yapılan operasyonda, koruma altındaki yaban hayvanlarına ait 396 parça tahnite el konuldu, 1 şüpheli gözaltına alındı. Ele geçirilen tahnitlerin piyasa değeri ise yaklaşık 75 milyon lira olarak belirlendi.

  • Bodrum'da 33 düzensiz göçmen kurtarıldı, 67 göçmen yakalandı
    11:16 Bodrum'da 33 düzensiz göçmen kurtarıldı, 67 göçmen yakalandı

    Muğla'nın Bodrum ilçesi açıklarında Sahil Güvenlik Botu tarafından yapılan operasyonlarda 33 düzensiz göçmen kurtarıldı, 67 göçmen ise yakalandı. Ayrıca, olaylarda 2 göçmen kaçakçısı şüphelisi de gözaltına alındı.

  • Niğde'de Kırmızı Işık İhlali Kaza Yaralıları
    11:16 Niğde'de Kırmızı Işık İhlali Kaza Yaralıları

    Niğde'nin Bor ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, kırmızı ışık ihlali yapan bir otomobil başka bir otomobile çarptı. Kazada 2 kişi yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Erzurum'da polisin tatbikatı gerçeği aratmadı
    11:11 Erzurum'da polisin tatbikatı gerçeği aratmadı

    Erzurum'un Hınıs ilçesinde çevik kuvvetin toplumsal olaylara müdahale tatbikatı gerçeği aratmadı. Hınıs İlçesi Emniyet Müdürlüğü bünyesinde kurulan çevik kuvvet grup amirliği, muhtemel olaylara müdahalede gerçekçi bir tatbikat gerçekleştirdi. Tatbikatta personelin performansı, gerçek olaylardan farksızdı ve toplumsal olaylara müdahale eğitimi de verildi.

  • Aksaray'da Uyuşturucu Ticareti Yapan Zanlı Tutuklandı
    11:11 Aksaray'da Uyuşturucu Ticareti Yapan Zanlı Tutuklandı

    Aksaray'da uyuşturucu ticareti yapıldığı ihbarı üzerine harekete geçen İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, yapılan çalışmalar sonucunda bir adrese baskın düzenledi. Yapılan aramada bonzai, hap, extacy hap, ruhsatsız tabanca, kurusıkı tabanca, ruhsatsız av tüfeği ve hassas terazi ele geçirildi. Zanlı, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi ve çıkarıldığı sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

  • 6 kilo kokain çalınan adli emanete, 'içici memur' verildiği iddiası
    11:10 6 kilo kokain çalınan adli emanete, 'içici memur' verildiği iddiası

    Antalya Adliyesi Adli Emanet Memurluğu'nda uyuşturucu muhafaza edilen bölümde 6 kilo kokainin çalındığı ortaya çıktı. Olayın ardından tutuklanan zabıt katibi Gençay Hacı Aytan'ın uyuşturucu içici olduğu bilinmesine rağmen görevine devam ettirilmesi, usulsüzlük iddialarını gündeme getirdi.

  • İstanbul'da Sokakta ve Trafikte Sinirler Gerildi
    11:08 İstanbul'da Sokakta ve Trafikte Sinirler Gerildi

    İstanbul'un çeşitli ilçelerinde yaşanan olaylarda, park yeri anlaşmazlığı, kavga ve tartışmalar nedeniyle sinirler gerildi. Sarıyer'de vale ile taksi sürücüsü arasında çıkan tartışmada bıçaklı kavga yaşandı. İstiklal Caddesi'nde iki kadın arasında çıkan kavgada ise dakikalarca birbirlerinin saçını tutarak hareket edemediler. Tarlabaşı'nda ise kaldırımda tartışan iki genç birbirlerini ittirdi. Tüm bu olaylar ise vatandaşların cep telefonu kameralarına yansıdı.

  • Hatay Dörtyol'da bir kafede çıkan yangın kısa sürede söndürüldü
    11:06 Hatay Dörtyol'da bir kafede çıkan yangın kısa sürede söndürüldü

    Hatay'ın Dörtyol İlçesi'ne bağlı Numune Evler Mahallesi'nde bulunan bir kafede çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kısa sürede söndürüldü. Yangın sonrası soğutma çalışması yapıldı ve herhangi bir can kaybı veya yaralanma olmadı. Kafede ise maddi hasar meydana geldi.

  • Sakarya'da Uyuşturucu Operasyonu: 3 Zanlı Yakalandı
    11:04 Sakarya'da Uyuşturucu Operasyonu: 3 Zanlı Yakalandı

    Sakarya'da gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda, İl Jandarma Komutanlığı ve Karasu İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından 3 adrese düzenlenen operasyonda 3 zanlı yakalandı. Yapılan aramalarda, 675 gram sentetik uyuşturucu, 50 milim sıvı amfetamin, hassas terazi, ruhsatsız av tüfeği, 3 cep telefonu, suçtan elde edilen 2 bin 305 dolar ve 26 bin 970 lira ele geçirildi. Gözaltına alınan zanlılar hakkında adli işlem başlatıldı.

  • Eskişehir'de 130 Okul Servisi Denetlendi, 2 Araça Cezai İşlem Uygulandı
    11:04 Eskişehir'de 130 Okul Servisi Denetlendi, 2 Araça Cezai İşlem Uygulandı

    Eskişehir'de polis ve jandarma ekipleri tarafından yapılan denetimlerde, 130 okul servisi kontrol edildi. Denetimler sonucunda kusurlu bulunan 2 araç ve sahibine 4 bin 641 TL para cezası kesildi.


Advertisement