"Bizim Çocuklar ve Barışcan"dan Barış Çağrısı - Son Dakika
Güncel

"Bizim Çocuklar ve Barışcan"dan Barış Çağrısı

Diyarbakır Merkez Sur ilçesinde son günlerde yaşanan sıkıntıların sona ermesi için bu defa çocuklar barış çağrısında bulundu.

12.12.2015 12:15  Güncelleme: 12:16

Diyarbakır'da çocuklara yönelik çalışmalarıyla tanınan Barışcan Abi yaptığı programda şarkıları, şiirleri ve çeşitli etkinliklerle barış çağrısında bulundu.Programa katılan Özel Esenfen Koleji öğrencileri ve Barışcan Abi program boyunca şarkıları, şiirleri, hazırladıkları resimleri ve etkinlikleriyle barış ve sevgi mesajları verdiler.Programın başında ise Barışcan son günlerde artan şiddeti kınamak ve insanların bir arada beraber yaşaması gerektiğini anlattığı BİRLİK ŞARKISI ile izleyenlerin ve misafirlerlerin büyük beğenisini kazandı.

Diyarbakır Söz TV' de 1997'de yılında başlayan "BİZİM ÇOCUKLAR VE BARIŞCAN" Bu yıl 19.sezonu Gala programı, Forum Diyarbakır AVM' den canlı yayınla Uzay TV ekranlarında izleyicisi ile buluştu.

Barışcan abi ve Diyarbakır'lı çocuklar Türk Sat uydusu üzerinden ve D Smart Platformu ile Tüm Türkiye ve Dünya çocuklarına seslendiler.

Diyarbakır'ın en büyük alışveriş merkezi Forum AVM de yapılan bu canlı gösteride çocuklar şarkılar eşliğinde doyasıya eğlendi.

Programda yıl boyunca Öğrencilerin Şarkı söyleme ve şiir okuma yetenekleri, Halk oyunları, dans, anasınıfı rontları, Skeç ve tiyatro gösterileri, İzcilik ve spor faaliyetleri, Belirli Gün ve Haftalar Kutlamaları, Proje ve performans sunumları , Resim ve el işi faaliyetleri sergileniyor , Okuma Bayramları, Ödül ve Sertifika Törenleri, Karne ve Kep Atma törenleri, Sömestr Tatiline Giriş ve Yıl Sonu Şenlikleri' de gerçekleştirile biliniyor. Ayrıca Sınıflar arası bilgi yarışmaları, Rehber öğretmenlerin velilere yönelik sınav ve eğitim konulu açıklamaları, Yıl Sonu Resim Sergisi de bu program ile daha geniş kitlelere aktarılıyor.

Siz de okulunuz öğretmenleri, öğrencileri ve velileri ile birlikte bu programda yer alabilir ve tüm etkinliklerinizi bu programda sergileyerek daha geniş kitlelere seslenebilirsiniz...

"Bizim Çocuklar ve Barışcan"dan Barış Çağrısı
Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Bizim Çocuklar ve Barışcan'dan Barış Çağrısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement