Nejat İşler'in Takımının Maçında Kavga Çıktı - Son Dakika
Spor

Nejat İşler'in Takımının Maçında Kavga Çıktı

Nejat İşler\'in Takımının Maçında Kavga Çıktı

Bodrum ilçesinde oynanan ve Gümüşlük Gençlikspor ile Turgutreisspor müsabakasının ardından futbolcular arasında kavga çıktı. Jandarma olaya müdahale etti.

15.11.2015 18:39  Güncelleme: 19:22

Bodrum'da Muğla 1. Amatör Küme A Grubunda mücadele eden Turgutreispor ile Gümüşlük Gençlikspor, Turgutreisspor Amiral Stadı'nda karşı karşıya geldi. Oynan karşılaşmada, her iki takımda üstünlüğü sağlamak için gol aradı.

İLK YARI 1-0 BİTTİ

Sahada sert bir futbol sergilenirken oyuncular arasında zaman zaman gergin anlar yaşandı. Karşılaşmanın 30'uncu dakikasında Turgutreisspor'dan Zekeriya'nın golü ile ilk yarı, ev sahibi takımın 1-0 üstünlüğünde tamamlandı.

NEJAT İŞLER MAÇI TARAFTARLARLA İZLEDİ

İlk yarıyı stat içerisinde soyunma odaları önünde izleyen Gümüşlük Gençlikspor Başkanı oyuncu Nejat İşler, maçın ikinci yarısını taraftar grubunun arasında izlemeyi tercih etti. Taraftarlarla birlikte tezahürat yapan ve takımına destek veren İşler, zaman zaman maçın hakemine de tepki gösterdi.

MAÇ BİTİMİ KAVGA ÇIKTI

Karşılaşma her iki takımın attığı gollerle 1-1 eşitlikle sona ererken, maç bitiminde iki takım futbolcuları arasında tartışma çıktı.

Tartışmanın arbedeye dönüşmesi üzerine sahaya giren jandarma ekipleri ile takım yöneticileri, futbolcuları güçlükle yatıştırarak saha dışına çıkardı.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Nejat İşler'in Takımının Maçında Kavga Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • DIGIDIK: nejat..Gel benim takimi tut sen 6 4 Yanıtla
  • Hüsmen Çakar: cenabettir 3 6 Yanıtla
  • AKP: necat işler de kim la 3 2 Yanıtla
  • Rdvn: Nejat işlere hak veriyorum kendisine başarilar diliyorum 1995 96 yillari arasinda gümüşlüksporda oynarken18 disindan top havadanken müthiş sol ayagimla vurarak top doksana takildi maci 1-0 kazandik.gümüşlük turgutreis maclari ayni fenerbahce galatasaray maclari gibi olayli gecer bilmeyenler icin söylemek zorundayim.tüm gümüşlük belde halkına selamlar adanadan RIDVAN... 3 1 Yanıtla
  • holleeder : Dünya spor gündemine oturur artık..Ahmet Çakar bu akşam yorum yapar. 1 3 Yanıtla
  • Burak: Herkes bir düşünceyi savunuyor ama hiç kimse düzgün bir türkçe kullanmıyor yazık 2 0 Yanıtla
  • vır vır: bu olay bu akşam g20 de tartışılacak vahim bir durum nejat işler medyada konu önemli 2 0 Yanıtla
  • Gezdirilenler parki: Aaaaa sassirdiim 0 1 Yanıtla

Advertisement