Bodrum'da Güneşi Gören Sahile Koştu - Son Dakika
Güncel

Bodrum'da Güneşi Gören Sahile Koştu

Bodrum\'da Güneşi Gören Sahile Koştu

Bodrum'da 1 haftadır süren sağanak yağmurlu hava sona ererken bugün güneşli ve sıcak bir gün yaşandı. Havanın güzelliğini fırsat bilen turistler denize koştu.

30.03.2015 16:02  Güncelleme: 16:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde 1 haftadır süren sağanak yağmurlu hava, bugün yerini güneşli ve sıcak bir güne bıraktı. İlçede az sayıdaki turist denize girdi.

TURİSTLER KAHVALTI İÇİN SAHİLİ SEÇTİ

Hava suyu sıcaklığının 19, deniz suyu sıcaklığının ise 20 derece olarak ölçüldüğü Bodrum'da yerli ve yabancı turistler kahvaltılarını sahildeki kafeteryalarda yaptı. Bir grup Almanya ve Macar turist ise Kumbahçe Sahili'nde denize girerek, güneşlendi.

"CENNETE GELDİK GİBİ HİSSEDİYORUZ"

Macaristan'ın Kesckemet kentinden tatile gelen fitness eğitmeni 47 yaşındaki İldiko Bokros: "Her yıl yaz aylarının ortasında Türkiye'ye geliyordum. Bu kez erken geldim ama hava sıcaklığı yazı aratmadı. Macaristan ile burada en az 20 derece sıcaklık farkı var cennete geldik gibi hissediyoruz kendimizi" dedi.

GİRİK'İN KÖPEKLERİNİN KEYFİ YERİNDE

Torba Mahallesi'nde oturan sanatçı Fatma Girik'in villasının önünde beslediği 2 sokak köpeği güneşli havada duvar dibinde birbirine sarılarak uyudu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bodrum'da Güneşi Gören Sahile Koştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement