Boğası Arenada, Kadın Sahibi İse Tribünde Terledi - Son Dakika
Güncel

Boğası Arenada, Kadın Sahibi İse Tribünde Terledi

Boğası Arenada, Kadın Sahibi İse Tribünde Terledi

Aydın'IN Sultanhisar İlçesi'ne bağlı Atça Arenası'nda bu yıl 11'incisi düzenlenen boğa güreşleri, renkli görüntülere sahne oldu.

23.05.2016 11:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'IN Sultanhisar İlçesi'ne bağlı Atça Arenası'nda bu yıl 11'incisi düzenlenen boğa güreşleri, renkli görüntülere sahne oldu. Tertip Komitesi Kupası için güreşen 'Kara' isimli boğanın sahibi Nurcan Saban'ın tribünden yengesiyle birlikte yaptığı tezahüratlar güreşlere damgasını vurdu. Berabere sonuçlanan müsabaka boyunca boğası arenada, Saban ise tribünlerde ter döktü. Sultanhisar İlçesi, Malgaç Mustafa Mahalle Muhtarlığı ile Aydın Boğacılar Derneği ve Sultanhisar Belediyesi işbirliğinde yapılan güreşlere; Aydın, Muğla ve İzmir'in değişik ilçe ve köylerinden yaklaşık 200 boğa katıldı. Geliri öğrencilere burs olarak verilecek güreşlere Umurlu'nun Musluca Mahallesi'nden katılan 6 yaşındaki 'Kara' isimli boğanın sahibi Nurcan Saban'ın yaptığı tezahüratlar güne damgasını vururken, diğer izleyicilerin de desteğini aldı. 'Kara' isimli 800 kiloluk boğa, rakibi 'Beygirci' ile güreşirken Sabancı, heyecandan yerinde durumayıp, sık sık "Haydi bastır oğlum. Haydi yen artık" sözleriyle boğasını destekleyip, tribünde ter döktü. Şerife Selçuk da güreşi izleyip yeğeni Nurcan Saban'a destek oldu.

20 dakika süren güreş sonunda hakem heyeti tarafından iki boğa için beraberlik sonucu çıktı. Güreşin sonunda arena çıkış kapısında soluğu alan Saban, yengesiyle birlikte arenada mücadele eden boğası Kara'yı severek, ödüllendirdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Boğası Arenada, Kadın Sahibi İse Tribünde Terledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement