Boksörlerin Başarısı, Türkiye'yi Kıskandırıyor - Son Dakika
Yerel

Boksörlerin Başarısı, Türkiye'yi Kıskandırıyor

Boksörlerin Başarısı, Türkiye\'yi Kıskandırıyor

Alt yapıda bir çok dev kulübü geride bırakan Kocaeli Kağıtspor , Türkiye şampiyonasında 706 sporcuyu geride bırakarak Türkiye şampiyonu oldu.

22.06.2014 10:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Alt yapıda bir çok dev kulübü geride bırakan Kocaeli Kağıt spor, Türkiye şampiyonasında 706 sporcuyu geride bırakarak Türkiye şampiyonu oldu.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu Boksörler 18 kulüpten, 706 sporcunun katılımıyla gerçekleşen Üst Minikler Türkiye Şampiyonası'nda, gösterdiği performansla, Türkiye'nin alt yapıdaki en iyi kulübü olduğunu kanıtladı. Boks Federasyonu öncülüğünde, Bolu Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından, Bolu Spor salonunda yaklaşık 8 gün devam eden Üst Minikler Türkiye Şampiyonası oynanan final maçlarıyla son buldu.

Şampiyonaya Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Koordinatörü Ali Çelikiz, Antrenörler Serkan Bal, Recep Özkar,Cihan Başaran, İsmail Çelikiz nezaretinde 14 sporcuyla katılan mavi beyazlılar şampiyonaya ringte gösterdikleri performansla damgasını vurdu. Şampiyonada üç Altın, iki gümüş ve bir bronz madalya olmak üzere toplam altı madalya kazanan mavi beyazlılar takım halinde ise Boks Federasyonu tarafından Üst miniklerde takım halinde Türkiye'nin en iyi takımı seçildi.

Şampiyonada 52 kiloda Raşid Karaosmanoğlu, 76 kiloda Abdulkadir Şirin ve 50 kiloda Samet Ersoy Türkiye şampiyonu oldu. Üç Türkiye lşampiynluğu kazanan mavi beyazlılar 38,5 kiloda Musa Baksı ve 59 kiloda Kadir Karagöz ile de Türkiye ikinciliği kazandı. 37 kiloda Hüzeyve Yalvaç ise bronz madalya kazanan Büyükşehirli bir başka boksör oldu. Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve spor Müdürlüğü adına mücade eden 59 kiloda Yasin Durmaz ise Türkiye üçüncü oldu.

Boks Federasyon u Başkanı Eyüp Gözgeç müsabakaların ardından turnuvada takım halinde şampiyon olan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu Boksörlere ve antrenörlere birincilik kupasını verdi. Öte yandan şampiyonada birinci olan 52 kiloda Raşid Karaosmanoğlu, 76 kiloda Abdulkadir Şirin ve 50 kiloda Samet Ersoy Macaristan'da yapılacak olan Avrupa Şampiyonası'nda Büyükşehirli antrenör İsmail Çelikiz ile birlikte milli takım adına mücadele edecek. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Boksörlerin Başarısı, Türkiye'yi Kıskandırıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement