Boksta Avrupa Kıtası Olimpiyat Elemelerine Doğru - Son Dakika
Spor

Boksta Avrupa Kıtası Olimpiyat Elemelerine Doğru

Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç, Avrupa Kıtası Olimpiyat Elemeleri hazırlıklarının sportif kısmını tamamladıklarını, organizasyon ile ilgili çalışmaların ise son sürat devam ettiğini söyledi.

02.04.2016 14:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç, Avrupa Kıtası Olimpiyat Elemeleri hazırlıklarının sportif kısmını tamamladıklarını, organizasyon ile ilgili çalışmaların ise son sürat devam ettiğini söyledi.

Gözgeç, 9-17 Nisan tarihlerinde Samsun'un ev sahipliğinde gerçekleştirilecek organizasyonla ilgili AA muhabirine açıklamalarda bulundu. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'a kendilerine verdikleri destek nedeniyle teşekkür eden Gözgeç, "Belediye başkanı ve çalışanlarının bize verdiği desteği anlatmanın imkanı yok. Neye ihtiyacımız varsa fazlasıyla yerine getiriyorlar. Biz de sportif anlamda hazırlıklarımızı tamamladık. Organizasyon ile ilgili çalışmalarımıza son sürat devam ediyoruz." dedi.

40 ülkenin katılacağı organizasyonlarda Dünya Boks Birliği ile Avrupa Boks Federasyonları Birliği'nin başkan ve yönetim kurulu üyelerini ağırlayacaklarını vurgulayan Gözgeç, "Birkaç ülkenin spor bakanının da katılımını bekliyoruz. Bir aksilik olmaz ise Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç da bizimle olacak. Samsun'daki otellerin neredeyse tamamını kapattık. Tüm misafirlerimizin konaklama ve ulaşım işlerini hallettik." diye konuştu.

Milli takım sporcularının hazırlık kamplarını tamamladıklarını ve Samsun'da adaptasyon sürecine başladıklarını dile getiren Gözgeç, şunları kaydetti:

"Küba ve Kazakistan dışında boksun en başarılı ülkeleri Avrupa'da bulunuyor. Dolayısıyla tüm Avrupa'nın gözü Samsun'da olacak. Biz de başarılı müsabakalar çıkararak alabildiğimiz kadar olimpiyat kotası almayı hedefliyoruz. Her yönüyle organizasyona hazırız."

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Boksta Avrupa Kıtası Olimpiyat Elemelerine Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement