Bolu'da Çaldılar Konya'da Yakalandılar - Son Dakika
Yerel

Bolu'da Çaldılar Konya'da Yakalandılar

Bolu'da park halindeyken çalınan 2 tırı çalan 3 kişi, sahte plaka taktıkları araçları Konya'da bir iş yerine teslim ederken gözaltına alındı.

18.08.2015 16:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bolu'da park halindeyken çalınan 2 tırı çalan 3 kişi, sahte plaka taktıkları araçları Konya'da bir iş yerine teslim ederken gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, D-100 karayolu üzerinde park halindeyken temmuz ve ağustos aylarında çalınan 2 tırın bulunması için Bolu Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri geniş kapsamlı bir çalışma başlattı.

Tırların, çalındıktan sonra sahte plaka takılarak Konya'ya götürüldüğü belirlendi. Konya Emniyet Müdürlüğü ekipleri ile ortaklaşa yürütülen çalışma sonucunda, tırlar, kentteki sanayi sitesinde bulunan bir iş yerine teslim edilirken operasyon düzenlendi. Operasyonda A.Y., M.S.Y. ve Ü.T. gözaltına alındı. İş yerinde yapılan aramada yurtiçi ve yurtdışına pazarlanmak üzere bekletilen çok sayıda tır parçası ele geçirildi.

Şüpheliler, Bolu Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

Emniyet müdürlüğü yetkilileri, Kocaeli, Sakarya ve Bolu'da da 8 tırın çalındığını, bununla ilgili çalışmaların sürdüğünü bildirdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bolu'da Çaldılar Konya'da Yakalandılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement