Bolu - Platonik Aşık, Boğazını Kestiği Üniversiteli Kızı Öldürdü - Son Dakika
Güncel

Bolu - Platonik Aşık, Boğazını Kestiği Üniversiteli Kızı Öldürdü

Bolu - Platonik Aşık, Boğazını Kestiği Üniversiteli Kızı Öldürdü

Platonik aşık, boğazını kestiği üniversiteli kızı öldürdü (2) CENAZESİ ADLİ TIP KURUMU'NA GÖNDERİLDİ Abant İzzet Baysal Üniversitesi Gerede Meslek Yüksekokulu Kimya Teknolojisi Programı birinci sınıf öğrencisi Dilay Gül'ün cenazesi otopsi için Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

14.10.2015 19:09

Platonik aşık, boğazını kestiği üniversiteli kızı öldürdü (2)

CENAZESİ ADLİ TIP KURUMU'NA GÖNDERİLDİ

Abant İzzet Baysal Üniversitesi Gerede Meslek Yüksekokulu Kimya Teknolojisi Programı birinci sınıf öğrencisi Dilay Gül'ün cenazesi otopsi için Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Dilay Gül'ün cenazesinin yarın Bursa'nın Gemlik İlçesi'nde toprağa verileceği belirtildi. Uğur Aydemir'in sorgulaması Gerede İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde devam ederken, polisler olayın yaşandığı bölgede cinayette kullanılan bıçağı bulmak için çalışma yaptı. Bu arada, ikinci öğretim öğrencisi kız öğrencilerin gece yurda ve evlerine giderken korkmaları nedeniyle dersten erken çıkmak için izin istedikleri bildirildi. Öğrencilerin isteği üzerine dersin erken bitirilmesi ile birlikte okuldan çıkan Dilay Gül'ün yurda giderken olayın meydana geldiği kaydedildi.

ERKEK ARKADAŞINDAN DUYGULANDIRAN MESAJ

Dilay Gül'ün ölümü ardından erkek arkadaşı Sait Çifçi, Facebook'taki hesabında, "Seni sevdiğim gibi hiç kimseyi, hiçbir şeyi sevmedim ben. Bunu sana defalarca söylemiştim gülüm. Sevemeyeceğimi de biliyorum. Fakat şu an insanların birşey olmamış gibi davranmaları canımı daha da çok yakıyor. Oysa benim ışığım söndü, dünyam karardı. ve sen yoksun ya şimdi yaşama sevincim seninle birlikte gitti" paylaşımında bulunduğu belirlendi. Sait Çifçi'nin profil fotoğrafında Dilay Gül ile birlikte çekildiği fotoğrafı yer aldı.

ÜNİVERSİTEDEN MESAJ

Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörlüğü ise cinayeti kınayarak, kurumun sitesinde şu mesajı paylaştı:

"Üniversitemiz Gerede Meslek Yüksekokulu Kimya Teknolojisi programı 1.sınıf öğrencimiz Dilay Gül'ün uğradığı, şahsi bir mesele kaynaklı vahşi bir saldırı sonucu hayatını kaybettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Hayatının baharındaki genç bir kızımızın canına kasteden bu menfur cinayeti şiddetle kınıyor, olaydan hemen sonra yakalanarak gözaltına alınan cinayet zanlısının hak ettiği cezayı alacağına inanıyoruz. Öğrencimiz Dilay Gül'e Allah'tan rahmet, kederli ailesi, yakınları, öğrencilerimiz ve tüm üniversitemize başsağlığı diliyoruz."

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bolu - Platonik Aşık, Boğazını Kestiği Üniversiteli Kızı Öldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • istanbul: allah hindan bul pis katil. 0 0 Yanıtla
  • hessen : sevdigin insanin bogazini kesmek herhalde turklere ozel bir vakka avrupada hayvan kesmek yasak 0 0 Yanıtla

Advertisement