Bombalı Çiçeği Alan Çaycı: Hain Olduğunu Ne Bileyim - Son Dakika
Güncel

Bombalı Çiçeği Alan Çaycı: Hain Olduğunu Ne Bileyim

Seyhan İlçe Teşkilatı'nda bomba yerleştirilmiş saksı çiçeğini, partiye getiren kişiden alan çaycı Cemil Yağız olayı anlattı.

20.05.2015 07:29  Güncelleme: 13:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

HDP'nin Mersin il ve Adana Seyhan ilçe binalarına önceki gün eşzamanlı olarak düzenlenen bombalı saldırılarla ilgili soruşturmalar çok yönlü olarak sürüyor. Seyhan İlçe Teşkilatı'nda bomba yerleştirilmiş saksı çiçeğini, partiye getiren kişiden alan çaycı Cemil Yağız olayı anlattı. Yağız, "Baktım 30-35 yaşlarında bir genç. 1.70 boylarında, elinde saksılı çiçek. Küçük bir çiçekti. Ağır değildi. Partiye getirdiğini söyleyince, 'Kim gönderdi?' dedim. 'Mısır Çarşısı esnafı gönderdi' deyince çiçeği aldım. 'Gel bir çay iç' dedim ama gitti."

"PATLAMANIN OLDUĞU ODADA HER GÜN TOPLANTI YAPILIRDI, O GÜN İPTAL EDİLMİŞTİ"

Her gün onlarca çiçek, şeker, çay getiren olduğu için şüphelenmediğini ve çiçeği duvar dibindeki dolaba koyduğunu belirten Yağız, "Bir gün sonra başkanın odasına gittim. Rahatsız etmeden çıktım, çay ocağına girerken patlama oldu. Duvar delindi. Patlamanın olduğu odada her gün toplantı yapılırdı. O gün iptal edilmişti. Katliam için bomba gönderilmiş. Ben çiçek getiren kişinin hain olduğunu ne bileyim, her gün çiçek geliyordu." diye konuştu.

"EĞER TOPLANTIYI YAPSAYDIK HER YER KAN GÖLÜNE DÖNERDİ"

HDP Seyhan ilçe yöneticisi Mehmet Taşpınar "Eğer toplantıyı yapsaydık her yer kan gölüne dönerdi." dedi.

Mersin HDP il binasına bombalı çiçeği getiren kişinin ise partililerle çay içip 20 dakika sohbet ettiği belirlendi. Bombalı çiçeğin teslimi sırasında partide bulunan 3 kişinin ifadesini alan polis ekipleri, çiçeğin büyük bir kap içinde sarı, kırmızı, yeşil renklerle süslendiğini, bir milletvekili adayı adına partiye teslim edildiğini tespit etti.

EŞKÂLİ BELLİ

Mersin Valisi Özdemir Çakacak, eşkâlin belirlendiğini belirterek "Olayın faillerinin yakalanmasına dönük bilgiler olduğu için ayrıntı vermek doğru değil. En kısa zamanda faillerin ortaya çıkarılacağını düşünüyoruz. Çiçek balkona konulmuş ve patlama balkonda meydana geliyor." dedi. Adana Valisi Mustafa Büyük ise patlama ile ilgili inceleme ve soruşturmanın ciddi bir şekilde sürdürüldüğünü söyledi. (Kaynak: Habertürk)

Bombalı Çiçeği Alan Çaycı: Hain Olduğunu Ne Bileyim
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Bombalı Çiçeği Alan Çaycı: Hain Olduğunu Ne Bileyim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (15)

  • Baran: Allah niye canlarini almamis diye isyan etmeye devam edin siz.sonunuz cok.sizi türkiyenin tek cakil tasina kurban ederim.siz nerde ölkeyi yönetmek nerde Hirsiz katiller.oylar hdpye 23 10 Yanıtla
  • melo: bu kadarda belli etmeseydiniz kendinize komplo kurduğunuzunu bari bir yaralı falan olsaydı daha inandırıcı olurdu neymiş toplantı iptal olmuş hadi oradan hadi oradan 11 17 Yanıtla
  • Tabi yersen: düzmece bunlarrrr 15 8 Yanıtla
  • yalana bak: Kendin pişir kendi ye hesabi 13 8 Yanıtla
  • TURAN: MANTİK KESİNLİKLE AKP DİYOR...CHP VE HDP BUNLAR HAİN PARTİLER..VATANA MİLLETE ,BAYRAĞA, DİNE KESİNLİKLE BUNLARİN ZARARİ OLUR..HDP PKKLİLARİN PARTİSİ...HDP NİN MİTİNGLERİNDE TÜRK BAYRAĞI GÖREN VARMİ.CHP SOL ALEVİ ÖRGÜTLERİN PARTİSİ...SAVCİMİZİ ŞEHİT EDENLERE TERÖRİST DEMEDİ...AKP SEKSEN YİLDA YAPİLAMİYANLARİ YAPTİ..YALANMİ...SURİYE GİBİ OLMAK İSTEMİYORSANİZ OYLAR AKP YE..HAİNLERE İNAT AKP...AKP...UYANİK OLALİM.BAYRAGİMİZA,VATANİMİZA,DİNİMİZE SAHİP ÇIKALIM.... 11 9 Yanıtla
  • kervan yürür: Arkadaşlar saksıda bomba var bu şartlarda toplantı yapamayız,toplantı iptal...... 10 9 Yanıtla
  • Kürşat: Kendınız yapıyosunuz oy almak için mazlumu oynamak için .naparsanız yapın aşamıcaksınız barajı 7 7 Yanıtla
  • zafer: Niye! bir yerden tanıdık gelmedi mi! 1 11 Yanıtla
  • Doğulu: niye tanımadın çiçeği getireni, sende aynısın zaten... 1 11 Yanıtla
  • zaza: heee heee o gün iptal edilmisti. hainler 2 10 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement