Boni, 21 Farklı Avm İle Etkinlik Alanını Genişletiyor - Son Dakika
Güncel

Boni, 21 Farklı Avm İle Etkinlik Alanını Genişletiyor

Boni, 21 Farklı Avm İle Etkinlik Alanını Genişletiyor

Alışverişi keyifli ve eğlenceli hale dönüştüren mağaza etkileşimli mobil sadakat uygulaması Boni; dünyanın en önemli AVM şirketleri ile yaptığı işbirlikleriyle hızlı bir şekilde büyüyor.

18.04.2014 12:08  Güncelleme: 12:04

21 farklı AVM ile etkinlik alanını genişletiyor

Şu anda Marmara Park, Palladium, Metrocity, CarrefourSA Maltepe Park, A City Outlet Center, Bursa-Anatolium, Ankamall, 365 ve Tekira Alışveriş Merkezleri'nde aktif olan Boni, Haziran ayı sonuna kadar 21 farklı AVM'de yerini alarak toplamda 30 AVM'nin ziyaretçilerine gezerken kazanma fırsatı sunacak.

Alışveriş yaparken vitrin gezenleri, mağazaları ziyaret edenleri ve mağaza içi aktivitede bulunanları ödüllendiren bir kapalı alan alışveriş teknolojisi olan Boni, büyümesine hız katıyor.

Dünyanın en önemli AVM Şirketleri ve Türkiye'nin en büyük AVM'leri ile işbirliği yapan Boni, şu anda Marmara Park, Palladium, Metrocity, CarrefourSA Maltepe Park, A City Outlet Center, Bursa-Anatolium, Ankamall, 365 ve Tekira AVM müşterilerine gezdikçe kazanma fırsatı sunuyor. Temmuz sonuna kadar Ankara, İstanbul, İzmir, Bursa, Eskişehir, Tekirdağ, Sakarya, İzmit, Samsun'daki 21 AVM'nin daha eklenmesiyle toplam 30 farklı AVM kapsama altına alınarak yıllık alışveriş hacmi yaklaşık 2.2 milyar dolarolan 150 milyonluk müşteri trafiği ile etkileşime geçilecek. Şu ana kadar yaklaşık 465 bin metre kare büyüklüğünde kiralanabilir alanı kapsama altına alan Boni 30 AVM ile bu sayıyı 2 milyon metre kareye çıkaracak.

Şu ana kadar 44.377 kişinin telefonuna indirdiği Boni aplikasyonunun 11.947 aktif kullanıcısı bulunuyor. Sistemin uygulandığı AVM sayısının artmasıyla birlikte bu rakamın 2014 yılı sonuna kadar 63.000 aktif kullanıcıya ulaşması bekleniyor.

Boni'yle nasıl kazanılır?

Alışverişi keyifli ve eğlenceli hale dönüştüren Boni AVM'lere; gelen ziyaretçi profilini tanımaları, en çok hangi bölümde vakit geçirdiklerini bilmeleri, kişiye özel fırsatlar sunmaları konusunda önemli bir ayrıcalık yaratırken, tüketicilere de hiç para harcamadan sadece gezerek hediyeler kazanma şansı sunuyor.

Boni'yi telefonunuza indirdikten sonra anlaşmalı AVM'lere girdiğiniz andan itibaren vitrin gezerken puan kazanmaya başlıyorsunuz. Boni'nin geliştirdiği Boni Beacon'lar mikro konum belirleme teknolojisi sayesinde kullanıcının tam olarak nerede olduğunu anlayan mağazalar kullanıcıya özel kampanyaları siz oradayken sunuyor. Kampanyalardan faydalanmak istemezseniz sadece mağaza gezerek topladığınız puanlar ile Boni hediye havuzunda yer alan kahve, indirim çekleri, yemek, yurtiçi veya yurtdışı uçak bileti, sinema bileti, deniz uçağı bileti ve Kapadokya seyahati gibi farklı hediye seçeneklerinden birine sahip olabilirsiniz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Boni, 21 Farklı Avm İle Etkinlik Alanını Genişletiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement