Bornova'da 23 Nisan coşkusu - Son Dakika
Güncel

Bornova'da 23 Nisan coşkusu

Bu yıl da Bornova'da çoşku ve heyecan ile kutlanacak. Bornova Belediyesi tarafından ilk kez düzenlenecek "Çocukça Bornova Şenliği" kapsamıda dopdolu bir bir program hazırlandı

21.04.2015 11:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bornova'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Bornova Belediyesi'nin ilk kez düzenleyeceği "Çocukça Bornova Şenliği" ile coşku içerisinde kutlanacak. Bu özel güne özel, dopdolu bir etkinlik programı hazırlandı. İlçede faaliyet gösteren okulların da katımıyla gerçekleşecek Şenlik, Bornova Cumhuriyet Meydanı'ndaki buluşmanın ardından bando eşliğinde gerçekleştirilecek Kortej Yürüyüşü ile başlayacak.

Dopdolu bir program

Çocukça Bornova Şenliği'nin yapılacağı Aşık Veysel Rekreasyon Alanı, birbirinden renkli aktivitelere sahne olacak. Konserler, dans ve animasyon gösterileri, yüz boyama ile bilim şovları gerçekleştirilecek. Sürpriz hediyelerin sahibi olacak çocuklar, palyaçolarla eğlenecek, masal kahramanları ve tahta bacak ile hatıra fotoğrafı çektirebilecek. Gün boyunca; macun, pamuk şeker, elma şekeri, kağıt helva ve dondurma ikram edilecek. Ege Üniversitesi Mizah Topluluğu çocukları eğlendirirken, bir de oyun parkı kurulacak.

Heyecanımızı kaybetmemeliyiz

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün tüm dünya çocuklarına hediye ettiği 23 Nisan'ı Bornova'da ruhuna en uygun şekilde coşkuyla kutlamak için bütün hazırlıklarını yaptıklarını söyledi. Geleceğin çocukların olduğunu vurgulayan Başkan Atila," Bizler şimdiki çocuklardan daha şanslıydık. 23 Nisan'ı dünyada çocuklara hediye edilen tek bayram olduğu bilinciyle kutluyorduk. Bu bilinci güçlendirmemiz gerekiyor. Heyecanımızı ve coşkumuzu kaybetmemeliyiz. İşte bu nedenle dopdolu bir şenlik program hazırladık. Herkesi hazırladığımız programlara katılmaya davet ediyorum" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bornova'da 23 Nisan coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement