Bornova'da Kahkaha Tufanı - Son Dakika
Yerel

Bornova'da Kahkaha Tufanı

Bornova\'da Kahkaha Tufanı

Süheyl & Behzat Uygur Tiyatrosu’nun ‘Dünya’nın sonu.net’ isimli oyunu Bornova’da komedi tufanı estirdi.

20.06.2014 16:40

Süheyl & Behzat Uygur Tiyatrosu'nun 'Dünya'nın sonu.net' isimli oyunu Bornova'da komedi tufanı estirdi. Bornova Belediyesi'nin organizasyonuyla Aşık Veysel Rekreasyon Alanı'nda tiyatroseverlerle buluşan Süheyl-Behzat Uygur kardeşler ve ekibi büyük ilgi gördü.

Bornova Belediyesi, usta tiyatrocu Nejat Uygur'un geleneğini sürdüren oğulları Süheyl ve Behzat Uygur kardeşleri Bornovalılarla buluşturdu. Süheyl&Behzat Uygur Tiyatrosu'nun 'Dünya'nın sonu.net' isimli müzikli, şarkılı ve danslı iki bölümlük komedi büyük bir ilgiyle izlendi. Aşık Veysel Rekreasyon Alanı Amfi Tiyatrosu'nu dolduran her yaştan izleyici, eğlenceli vakit geçirdi.

Oyunun sonunda Süheyl ve Behzat Uygur kardeşlere bir plaket vererek teşekkür eden Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, "Bu gecenin yaşanmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Nejat Uygur ustayı da saygıyla anıyorum" dedi.

İzmir'e küçük bir çocukken 1969 yılında geldiklerini söyleyen Behzat Uygur, "Bu yüzden İzmir ve İzmirliler için çok bizim için özel ve önemli. Bizi hiçbir zaman yalnız bırakmıyor. Bizleri onlarla buluşturan Bornova Belediyesi'ne çok teşekkür ediyoruz" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bornova'da Kahkaha Tufanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement