Bornovalı Sporcuların Kupa Heyecanı - Son Dakika
Yerel

Bornovalı Sporcuların Kupa Heyecanı

Bornovalı Sporcuların Kupa Heyecanı

Bornova Belediyesi Spor Kulübü’nün voleybol, hentbol ve basketbolda elde ettikleri başarılarla ilçenin gururu olan bayan sporcuları, heyecanlarını Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila ile paylaştı.

03.08.2014 11:32

Bornova Belediyesi Spor Kulübü'nün voleybol, hentbol ve basketbolda elde ettikleri başarılarla ilçenin gururu olan bayan sporcuları, heyecanlarını Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila ile paylaştı. Kazandıkları kupaları Başkan Atila'ya getiren sporcular verdiği destekler nedeniyle teşekkür etti.

Bornova Belediyesi Spor Kulübü'nün başarılı sporcuları kazandıkları kupalarla ilçenin gururu haline geldi. Voleybolda yıldız kızlar İzmir 6'ıncısı, minikler İzmir 3'üncüsü oldu. Hentbolda minik bayanlar İzmir 2'inciliğini, küçük bayanlar İzmir 3'incülüğünü elde etti. Alanya'daki Ramazan Demirci Turnuvası'nda ise minik hentbolcular 2'inciliği kazandı. Minik Bayanlar Alanya'daki Türkiye Şampiyonası'nda ise 3'üncülük kupasını Bornova'ya getirdi. Minik bayan basketbol takımı da İzmir 3'üncüsü olarak başarılarına yenisini ekledi.

TEŞEKKÜR ETTİLER

Sezon boyunca Bornova Belediyesi'nin sağladığı imkanlarla çalışarak katıldıkları müsabakalarda başarıdan başarıya koşan bayan takımlarının sporcuları, teşekkür etmek için kazandıkları kupaları Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila'ya getirdi. Bornova Belediye Spor Kulübü bünyesinde spor yapmaktan duydukları mutluluğu dile getiren sporcular, başarılarında verilen desteklerin öneminin büyük olduğunu söyledi. Sporcular ayrıca Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila'ya, kendilerine sunulan müze gezileri gibi imkanlar için de teşekkür etti.

"SPORUN ÖNEMİ BÜYÜK"

Sporcuları tek tek tebrik eden Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, hem amatör hem de profesyonel spor dallarını desteklediklerini söyledi. Daha geniş kitlelerin spor yapması için çalışma yaptıklarını da belirten Başkan Atila, "Daha sağlıklı bir toplumun yaratılmasında sporun önemi büyük. Biz de belediye olarak insanlarımızı spor yapmaya teşvik edecek hür türlü olanağı sağlamaya devam edeceğiz" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bornovalı Sporcuların Kupa Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement