Boşandığı Eşini Sokak Ortasında 8 Yerinden Bıçakladı - Son Dakika
Güncel

Boşandığı Eşini Sokak Ortasında 8 Yerinden Bıçakladı

Boşandığı Eşini Sokak Ortasında 8 Yerinden Bıçakladı

Barışma teklifinni kabul etmeyen eski eşini "Ya benim olursun ya da kara toprağın" diyerek sokak ortasında 8 yerinden bıçakladı.

22.11.2015 14:54  Güncelleme: 16:03

Rize'de yaşayan Ercan Beyazsu (34), iki hafta önce boşandığı Senem Beyazsu'yu (31), barışma teklifini kabul etmeyince sokak ortasında 8 yerinden bıçakladı. Ağır yaralanan Senem Beyazsu hastanede tedaviye alınırken, Ercan Beyazsu tutuklandı.

2 HAFTA ÖNCE BOŞANMIŞLARDI
Olay, dün akşam saatlerinde Çamlıbel Mahallesi'nde meydana geldi. Van nüfusuna kayıtlı Ercan Beyazsu ile Senem Beyazsu, şiddetli geçimsizlik nedeniyle iki hafta önce boşandı. Eski eşini dün sabah telefonla arayan Ercan Beyazsu, barışma teklifinde bulundu, ancak ret cevabı aldı.

BIÇAKLAYIP KAÇTI

Senem Beyazsu'yu takip eden Ercan Beyazsu, eski eşinin önünü bir sokakta keserek yine barışma teklifinde bulundu. Teklifine olumsuz yanıt verilmesine sinirlenen Ercan Beyazsu, yanında getirdiği ekmek bıçağı ile eski eşini 8 yerinden bıçaklayarak kaçtı.

YARALI KADIN YOĞUN BAKIMDA

Ağır yaralanan Senem Beyazsu çevredekilerin çağırdığı ambulansla Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu ağır olan ve ameliyata alınan Senem Beyazsu'nun Yoğun Bakım Ünitesi'nde tedavisi sürüyor.

"YA BENİMSİN YA DA KARA TOPRAĞIN"

Olaydan bir süre sonra polise teslim olan Ercan Beyazsu'nun, ifadesinde barışma teklifi kabul görmeyince sinirlendiğini belirterek, "Barışmak istedim. 'Ya benim olursun ya da kara toprağın' dedim ve bıçakladım.

"KENDİMİ KAYBETTİM"

Kendimi kaybettim. O an ne yaptığımı bilemedim" dediği öğrenildi. Çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanan Beyazsu, Kalkandere L Tipi Cezaevi'ne gönderildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Boşandığı Eşini Sokak Ortasında 8 Yerinden Bıçakladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • ANTİ AKP: ORTADOĞU VE TÜRKİYE ÜZERİNDE OYNANAN BU KİRLİ VE CAN YAKICI OYUNUN ESAS ALT YAPISINDA OLAN DÜŞÜNCE YERALTI VE YERÜSTÜ KAYNAKLARIDIR RANTİYECİ SİYONİST İSRAİL VE AMERİKA NIN BÜYÜK İSRAİL PROJESİ OLAN İLLUMİNATİ YÖNETİM SİSTEMİDİR... 0 0 Yanıtla
  • oflu bülent: civan botan dünyada türklerkadar cesur türkler kadar karekterli bir millet yok atalarımız bizim ornek aldıklarımız yakın gecmiş ATATÜRK bizim yanlızca kadınlarımız etek giyer siz etek giyip cocuklarının arkasına gizlenip kaleşce askere polise saldırıyorsunuz karektersiz ve vatan haini sen ve senin gibi düşünenlerdir 0 0 Yanıtla

Advertisement