Bostancı ile Yüce Mazbatalarını Aldı - Son Dakika
Politika

Bostancı ile Yüce Mazbatalarını Aldı

Bostancı ile Yüce Mazbatalarını Aldı

AK Parti’den Amasya milletvekili seçilen Mehmet Naci Bostancı ile Sait Yüce mazbatalarını aldılar.

19.06.2015 18:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti'den Amasya milletvekili seçilen Mehmet Naci Bostancı ile Sait Yüce mazbatalarını aldılar.

Amasya Adliyesi'nde İl Seçim Kurulu Başkanı Cem Boztaş'ın elinden mazbata ve belgelerini aldıktan sonra Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ünek, partililer ve yakınlarıyla fotoğraf çektiren Bostancı ile Yüce, parlamentoda Amasya'ya ve ülkeye hizmet edecek heyecanını yaşadıklarını söylediler.

Türkiye'de siyaseti halkın idaresine tabi bir haline getiren AK Parti'nin 7 Haziran seçimlerinde kıl payı tek başına iktidar olmayı kaçırdığını belirten ikinci defa milletvekili seçilip aynı zamanda Ak Parti Grup Başkanvekili olan Bostancı, İHA muhabirine yaptığı açıklamada, "Bu seçimlerde kıl payı tek başına iktidar olmayı kaçırdık. Millet iradesi bu şekilde tecelli etti. Önümüzdeki günlerde muhakkak bir hükümet kompozisyonu şekillenecektir" dedi.

"Milletin söylediği sözü doğru anlamak, rasyonel olmak, soğukkanlı değerlendirmeler yapmak lazım" diyen Bostancı, "Biz bu işin muhasebesini daha ilk günden yapmaya başladık. AK Parti Türkiye için çok önemli. Onun geleceğe yürüyüşünde bir temel yürek. O yüzden kendi sorumluluğunun bilincinde. Niçin kıl payı tek başına iktidar olmaktan geri kaldı. Bunun muhasebesini iyi yapacağız ve iddiamız yeniden tek başına iktidar olabilecek toplumsal ve politik şartları oluşturmak" şeklinde konuştu. - AMASYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Bostancı ile Yüce Mazbatalarını Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement