Botan Çayı'nda Hava Destekli Çalışma Sürüyor - Son Dakika
Güncel

Botan Çayı'nda Hava Destekli Çalışma Sürüyor

Botan Çayı\'nda Hava Destekli Çalışma Sürüyor

Siirt'te Botan Çayı'nın aniden yükselmesi nedeniyle suya kapılarak kaybolan 6 kişiden 5'inin cesedine ulaşıldı.

25.08.2014 13:40  Güncelleme: 13:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Botan Çayı'nın aniden yükselmesi nedeniyle suya kapılarak kaybolan kişinin bulunması için başlatılan hava destekli çalışma sürüyor.

Valilikten yapılan açıklamada, Botan Çayı'nın aniden yükselmesi nedeniyle suya kapılarak kaybolan 6 kişiden 5'inin cesedine ulaşıldığı belirtildi.

Kurtarılan 6 kişiden 3'ünün taburcu edildiği, tedavisi süren 3 kişinin ise sağlık durumunun iyi olduğu kaydedilen açıklamada, şöyle denildi:

"Olayın gerçekleştiği andan itibaren Van Emniyet Müdürlüğü dalgıç ekibi, Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi ile Diyarbakır, Batman ve Siirt AFAD'a bağlı arama-kurtarma ekiplerinin yanı sıra, Siirt İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekiplerin de katılımıyla arama-kurtarma çalışmaları gerçekleştirilmektedir. Arama kurtarma çalışmalarına askeri helikopterler de havadan destek sağlamaktadır."

Soruşturma başlatıldı

Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz'ın iznini yarıda keserek, arama-kurtarma çalışmalarını yakından takip ettiği kaydedilen açıklamada, "Söz konusu olayla ilgili olarak adli ve idari soruşturma başlatılmıştır. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar, aziz milletimize de sabır ve başsağlığı dileriz" ifadeleri kullandı. - Siirt

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Botan Çayı'nda Hava Destekli Çalışma Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement