Botları Arızalanan Yabancı Uyrukluları Sahil Güvenlik Kurtardı - Son Dakika
Güncel

Botları Arızalanan Yabancı Uyrukluları Sahil Güvenlik Kurtardı

Çanakkale Ayvacık'ta, yasa dışı yollardan Yunanistan'ın Midilli Adasına gitmek için bindikleri botları arızalanan yabancı uyrukluları sahil güvenlik ekibi kurtardı.

08.03.2016 12:37  Güncelleme: 12:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde, yasa dışı yollardan Yunanistan'ın Midilli Adası'na gitmek için bindikleri botları arızalanan yabancı uyrukluları sahil güvenlik ekibi kurtardı.

Alınan bilgiye göre, bir grup yabancı uyruklu Midilli'ye geçmek için Bademli köyü sahilinden şişme botla Ege Denizi'ne açıldı.

Aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu Afganistan, Suriye ve Burma uyruklu 43 kişiyi taşıyan botun motoru bir süre sonra arızalandı. Mahsur kalan yabancı uyruklulardan Türkçe bilen bir kişi, sahil güvenliği arayıp, yardım talebinde bulundu.

Küçükkuyu beldesinden hareket eden sahil güvenlik botu kısa sürede bölgeye ulaştı. Yabancı uyrukluları kendi botlarına alan ekipler, bu kişileri Küçükkuyu'da sahile çıkardı.

Yiyecek ve giysi yardımı yapılan yabancı uyruklular, işlemlerin ardından Ayvacık'taki Yabancıları Geri Gönderme Merkezi'ne teslim edildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Botları Arızalanan Yabancı Uyrukluları Sahil Güvenlik Kurtardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement