Bozüyük 4 Eylül Spor Kulübü Yeni Yönetimini Oluşturdu - Son Dakika
Yerel

Bozüyük 4 Eylül Spor Kulübü Yeni Yönetimini Oluşturdu

Bozüyük 4 Eylül Spor Kulübü Yeni Yönetimini Oluşturdu

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde amatör spor kulüplerinden 4 Eylül Spor Kulübü olağanüstü genel kurulunu yaparak yeni yönetim kurulunu belirledi.

16.03.2015 15:20

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde amatör spor kulüplerinden 4 Eylül Spor Kulübü olağanüstü genel kurulunu yaparak yeni yönetim kurulunu belirledi. Kurucu Başkan Metin Aker'in sağlık problemleri nedeniyle yer almadığı yeni yönetim kurulunda, kulübün yeni başkanı Osman Tuzak oldu.

Genel kurul toplantısında, sağlık problemleri nedeniyle yönetim kurulu listesinde yer alamayan kurucu başkan Metin Aker, yeni göreve gelecek arkadaşlara başarılar diledi. Yeni seçilen yönetim kurulu üyelerine dışarıdan destek vermeye çalışacağını söyledi. Metin Aker açıklamasında, "Bozüyük'ümüze kazandırdığımız Bozüyük 4 Eylül Spor kulübümüzde yönetim olarak ailelerimiz, genç kardeşlerimiz ve üyelerimizle birlikte bir yılda gelebileceğimiz ve hedeflediğimiz noktaya geldik. Bu noktadan sonra yine genç kardeşlerimiz için çıtamızı yavaş yavaş yükseltmek adına almış olduğumuz olağanüstü genel kurulumuzu yapıp yeni yönetimimizi oluşturduk. Bir yıllık süre içinde yönetim kurulu olarak ve hocalarımızla birlikte çocuklarımıza vermeye çalıştığımız eğitimi, saygıyı, efendiliği, layığıyla vermiş olmayı umuyoruz. Şahsım adına bu kısa sürede bizden desteklerini esirgemeyen herkese sonsuz teşekkürlerimle saygılarımı sunar, yeni yönetimimize başarılar dilerim" dedi.

Yeni yönetim kurulu ise; Osman Tuzak, Veli Çelik, Hüseyin Ay, Baki Kahraman, Ercan Yazık, İlknur Kırbaş, Ferhat Doğan, Barış Düdü, Mehmet Ata, Celal Yılmaz, Ali Cesur, Ramiz Doğan, Hakan Köprülü, Hakan Yılmaz'dan oluştu. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bozüyük 4 Eylül Spor Kulübü Yeni Yönetimini Oluşturdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement