Bozüyük Belediyesi Nisan Ayı Meclis Toplantısı" - Son Dakika
Yerel

Bozüyük Belediyesi Nisan Ayı Meclis Toplantısı"

Toplantı, Bakıcı başkanlığında yapıldı.

11.04.2014 17:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bozüyük Belediyesi nisan ayı Meclis Toplantısı gerçekleştirildi.

Belediye Başkanı Fatih Bakıcı başkanlığında, Belediye Kültür Merkezi toplantı salonunda yapılan toplantıya, 30 Mart'taki Mahalli İdareler Seçimleri'nde seçilen AK Parti'li 12, MHP'li 9 ve CHP'li 4 üyenin yanı sıra izleyici olarak siyasi parti ilçe başkanları ve bazı il genel meclisi üyeleri katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından meclisin açılışını yapan Bakıcı, zorlu bir seçim sürecini geride bırakarak, halkın göstermiş olduğu teveccühle mazbatalarını aldıklarını ve göreve başladıklarını söyledi.

Seçimlerin geride kaldığını ve siyasi parti rozetlerini ve kimliklerini çıkarttıklarını dile getiren Bakıcı, şöyle konuştu:

"Artık, parti ayırımı tamamen bitmiştir. Bizler, sadece mensubu olduğumuz parti grubuna değil, bütün Bozüyük'e hizmet etmek için buradayız. Gün, birlik ve beraberlik günüdür. Bozüyük'ümüzün çalışma, yeni projeler üretme ve yeni yatırımlar yapma günüdür. Bir olalım, hep birlikte iri olalım, diri olalım ve ilçemiz için hep beraber çalışalım istiyoruz. İnanıyorum ki, sizlerle birlikte gerçekleştireceğimiz uyumlu bir çalışma ile Bozüyük'ümüzü çok daha iyi yerlere getireceğiz."

Konuşmanın ardından, 15 gündem maddesinin görüşüldüğü toplantıda, meclis başkan vekilliklerine Mehmet Doğan Tunç ve Mehmet Bal, meclis katipliklerine Hümeyra Saltık ve Abdurrahman Kırgız, belediye encümen üyeliklerine Hüseyin Kösemen ve Ayhan Ersoy, plan ve bütçe komisyonuna Veysel Kılıç, Kemal Turgut ve Hakan Karuk, imar komisyonuna Mehmet Doğan Tunç, Uğur Soylu ve Emel Akan Yıldırım, takdir komisyonu üyeliklerine Sinan Urhal ve Mehmet Bal, Bilecik Belediyeler Birliği Birliği Meclis üyeliğine ise Hüseyin Kösemen seçildi.

Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin ücretleri konusunun, Plan ve Bütçe Komisyonuna sevk edildiği toplantıda, Yeşilkent Mahallesi'nde bulunan ve üniversite için tahsis edilen arazinin, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörlüğüne devri hakkında, CHP'li üyelerin çekimser oylarına rağmen, AK Parti ve MHP'li üyelerin oy çokluğuyla kabul edildi. - Bilecik

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bozüyük Belediyesi Nisan Ayı Meclis Toplantısı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement