Bozüyük Engelliler Derneği Başkanı Çelik'in Almanya Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Bozüyük Engelliler Derneği Başkanı Çelik'in Almanya Ziyareti

Bozüyük Engelliler Derneği Başkanı Çelik\'in Almanya Ziyareti

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde Engelliler Derneği Başkanı İsmail Çelik, engellilere hizmet derneği InterAktiv Derneğinin davetlisi olarak Almanya’ya gitti.

29.06.2015 12:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde Engelliler Derneği Başkanı İsmail Çelik, engellilere hizmet derneği InterAktiv Derneğinin davetlisi olarak Almanya'ya gitti.

Başkan İsmail Çelik, engellilere yönelik uygulamaları yerinde görmek amacı ile yaptığı ziyareti hakkında bilgiler verdi.

Çelik, InterAktiv Berlin Derneği ziyaretinde Dernek Başkanı Sevgi Bozdağ ve üyeler tarafından sıcak ve samimi karşılandığını belirten Çelik, "Sevgi hanım üyelerine bizleri tanıtarak dernek çalışmaları hakkında bilgilendirme yaptı. Derneğimizin adına bende faaliyetlerimiz hakkında işitsel ve görsel sunum yaptım. Karşılıklı soru cevap şeklinde geçen toplantıdan sonra Sevgi hanım tarafından derneğin iç yapısı tanıtıldı. Birebir görüşmemizde ileriye dönük derneklerimiz arasında ortak çalışmalar yapabileceğimiz konusunda görüş birliği sağladık. İnterAktiv Dernek Başkanı Sevgi Bozdağ hanıma engellilere duyarlılığı nedeniyle derneğimiz adına plaket takdim ettik. Ziyaretimizin kültürel boyutu çerçevesinde ise bölgemizin tanıtımı amaçlı Bilecik ve Bozüyük belediyelerimizin broşürlerini Bozüyük Belediyemizin Metristepe figürlü tabak plaket ve anahtarlıklarını hediye ettik. Derneğimiz ve bölgemiz adına yararlı geçen temaslarımız ileriki günlerde çeşitli kurum ziyaretleriyle devam edecek" Dedi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bozüyük Engelliler Derneği Başkanı Çelik'in Almanya Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement