Bozüyük'te Demokrasi Nöbeti Tüm Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Bozüyük'te Demokrasi Nöbeti Tüm Devam Ediyor

Bozüyük\'te Demokrasi Nöbeti Tüm Devam Ediyor

Tüm yurtta olduğu gibi Bozüyük’te de 15 Temmuz’da yapılan darbe girişiminin ardından başlayan demokrasi nöbeti aralıksız olarak devam ediyor.

29.07.2016 11:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tüm yurtta olduğu gibi Bozüyük'te de 15 Temmuz'da yapılan darbe girişiminin ardından başlayan demokrasi nöbeti aralıksız olarak devam ediyor.

Bozüyük Belediyesi tarafından şehit olan güvenlik güçleri ve vatandaşlar için Cumhuriyet Meydanı'nda yapılan ve akşam namazının ardından başlayan programda sahne alan sevilen tiyatro sanatçısı Yusuf Duru nükteli sohbeti ile radyo ve televizyon programcısı Mehmet Zeyd Yıldız'da okuduğu birbirinden güzel şiir ve natlarla programa renk kattı. Gece boyunca devam eden programda Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) lanetlenerek şehitler için dualar edildi. Marşların hep bir ağızdan okunduğu gecede Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı ve demokrasi nöbetine katılan geleceğin teminatı çocuklar sahneye çıkarak, ellerinde Türk bayraklarıyla birlikte büyük bir coşku ile marşları seslendirirken oluşan tablo izleyenleri hem duygulandırdı hem de gururlandırdı.

Programa katılan sanatçılara üzerinde Metristepe Anıtı bulunan seramik tabak hediye eden Başkan Bakıcı katılımları için teşekkür etti. Burada halka hitaben bir konuşma yapan Başkan Bakıcı FETÖ'nün asıl amacının iç savaş çıkarmak olduğuna dikkat çekerek, "Alfabede ki bütün kötü kelimeleri kullansak aslında az bile geliyor. Ama her ortamda da söylüyoruz ki bu adam bu milleti birbirine düşürmeye çalıştı. Asıl yapmaya çalıştığı iç savaşın çıkması. Askerimiz şuan da ülkemizi koruyor, Allah razı olsun. Ama o üniformanın içerisine girmiş hainler eğer ki gecenin 3'ünde olduğunu var sayarsak böyle bir olay olsaydı ne bugün ben burada konuşuyor olabilecektim, ne benim kardeşim, abim, ne ailemden biri, ne de meclis üyelerim, ilçe başkanım dahil olmak üzere biz hiç kimseyi görmeden nerede ne şekilde olacağımızı inanın bilmiyorduk. Ama bu milletimiz, bu halkımız, çoluğumuzla, çocuğumuzla, engelli vatandaşımızla birlikte sokaklara, meydanlara çıkarak bu olayı bertaraf ettiler. Vatanın birliği, beraberliği, milletin egemenliğine, bağımsızlığına hakaret eden kim olursa bu millet her zaman ona en güzel cevabı vermiştir. Vermeye de devam edecektir. Birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuzda da önümüzde hiç kimse muhakkak ki duramayacaktır" dedi.

Programa Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Belediye Başkan Yardımcıları, Dodurga Belde Belediye Başkanı Selim Tuna, AK Parti ve MHP Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin, AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Nizamettin Çam ve vatandaşlar katıldı. Günün ilk ışıklarına kadar devam eden gece boyunca demokrasi nöbetçisi Bozüyüklülere sıcak çorba, çay, simit ve poğaça ikramı yapıldı. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bozüyük'te Demokrasi Nöbeti Tüm Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement