Bozüyük'te Kazanıyoruz, Bozüyük'te Harcayalım" Kampanyası - Son Dakika
Yerel

Bozüyük'te Kazanıyoruz, Bozüyük'te Harcayalım" Kampanyası

Bilecik’in Bozüyük İlçe Belediye öncülüğünde, Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası ve Bozüyük Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanlıkları işbirliğinde alışveriş kampanyası başlatıldı.

14.06.2016 15:11

Bilecik'in Bozüyük İlçe Belediye öncülüğünde, Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası ve Bozüyük Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanlıkları işbirliğinde alışveriş kampanyası başlatıldı.

Belirlenen kampanya sloganları ilçenin çeşitli noktalarındaki bilboardlarda yer almaya başlarken, bu konuda Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası ve Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanlıkları tarafından yapılan ortak açıklamada "Coğrafi olarak Bursa - Eskişehir gibi büyük yerleşim noktalarına yakın olmamız büyük avantaj olmasına rağmen bu avantaj bazen ilçemiz ekonomisini olumsuz da etkiliyor. Vatandaşlarımız çevre illerden alışverişlerini yapıyor. Bu olumsuz etkiyi ortadan kaldırmak ve vatandaşlarımız arasında bir farkındalık oluşturabilmek amacıyla şehrimizde ekonomik hareketliliğe katkı sağlamak, alışverişi canlandırmak ve yine çevre illerden temin edilen birçok ürün ve hizmetin çok daha kolay ve hızlı olarak şehrimizden de karşılanabileceğine dikkat çekmek istedik. Yaptığımız çalışmalar sonucunda da bu farkındalığı oluşturabilmek adına diyoruz ki; "Ne Eskişehir - Ne Bursa etrafta arama tüm alışverişlerinizde esnafımız burada!" "Bozüyük'ten alalım/ Bozüyük'ten satalım şehrimize değer katalım!", "Bozüyük'te kazanıyoruz, Bozüyük'te harcıyoruz". Bu vesile ile Belediye Başkanımız sayın Fatih Bakıcı'ya kampanyamıza verdikleri destek sebebi ile teşekkür eder, bol alışverişli, bereketli, hayırlı Ramazanlar dileriz" denildi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bozüyük'te Kazanıyoruz, Bozüyük'te Harcayalım' Kampanyası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement