Bozüyük'te Mezuniyet Töreni - Son Dakika
Yerel

Bozüyük'te Mezuniyet Töreni

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde, Selahattin Şeker Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen törende, 53 öğrenci mezun oldu.

17.04.2015 15:19

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde, Selahattin Şeker Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen törende, 53 öğrenci mezun oldu.

Okul Müdürü Mahmut Atasoy, okul bahçesindeki programda yaptığı konuşmada, herkesin bir hedefinin olması gerektiğini belirterek, "Hayatınızın sonunda nerede olacağınızı bilmek istiyorsanız, nereye gittiğinizi bilmek zorundasınız. Bu nedenle kendinize doğru hedefler belirleyiniz" dedi.

Hedefe ulaşmada yolu, alınan eğitim, irade, azim ve kararlılığın göstereceğini dile getiren Atasoy, şöyle konuştu:

"Önünüze belki bir sürü engel çıkacak, bocalayacak, zorlanacak, tökezleyecek fakat asla yılmayacaksınız. Başarılı olmak adına dikilecek, dik duracak, engelleri bir bir aşacak, başarılı, mutlu ve özlemini çektiğiniz güzel bir yaşam süreceksiniz. Hayat sizin hayatını olduğunu göre geleceğinizi düşünmek, gerekli tedbirleri almak, sorunlarınıza çözüm aramak da aslında öncelikle size düşüyor. Yol o kadar çok ki, hangisinden gideceğiniz, o yolda nelerle karşılaşacağınız, nasıl bir yaşam süreceğiniz ve yolunu sonunu nasıl getireceğiz hepsi size bağlı."

Tören, diploma verilmesi, bayrak ve flama devri, okul birincisi Yücel Ayaz'ın kütüğe ismini çakması ve keplerin havaya atılmasıyla sona erdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bozüyük'te Mezuniyet Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement