Bu Çocuklar Çifte Bayram Yaşıyor - Son Dakika
Güncel

Bu Çocuklar Çifte Bayram Yaşıyor

Bu Çocuklar Çifte Bayram Yaşıyor

Kuşadası'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Şenliği için Adıyaman'dan gelen 13 çocuk, hayatlarında ilk kez denize girdi ve tekneye bindi.

22.04.2014 21:06  Güncelleme: 21:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'ın Kuşadası İlçesi'ne 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Şenliği için Adıyaman'dan gelen 13 çocuk, hayatlarında ilk kez denize girdi ve tekneye bindi. Kuşadası'nda yapılacak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında gösteri yapmak üzere Adıyaman'dan davet edilen 13 ortaöğretim öğrencisi ilk kez denizi gördü. Setur Kuşadası Marina'nın ev sahipliğinde, Söke Rotary Kulübü'nün katkılarıyla bir tekneyle denize açılan çocuklar, unutulmaz bir gün yaşadı. Tekne turuna çıkan çocuklar önce ürktü, daha sonra çalan müziğin etkisiyle oynamaya başladı. Bol bol hatıra fotoğrafı çektiren çocuklardan bazıları ise anne babalarını arayarak, deniz üzerinde teknede olduklarını haber verdi. Yaklaşık bir saatlik tekne turundan sonra limana dönen ve denizi çok seven çocuklar, bu kez denize girmek istedi.

"EN GÜZEL BAYRAM OLDU"

Öğretmenleri ile Marina yetkililerinin çabalarıyla birer şort bulan çocuklar üzerlerindeki tişörtlerle denize koştu. Kuşadası Halk Plajı'nda denizle ilk kez tanışan çocuklar çılgınlar gibi eğlendi. Birbirilerine su atarak ıslatan çocuklardan bazıları korkunca, can yeleği giyerek denize girdi. Yaşamlarının en güzel günlerinden birini yaşadıklarını söyleyen çocuklar, "23 Nisan sayesinde denizi gördük, en güzel bayram oldu" dedi. Çocukları Adıyaman'dan sosyal sorumluluk projesi kapsamında davet ettiklerini söyleyen Setur Marina AVM Müdürü Olcay Yurdakan, "Düzenlediğimiz 23 Nisan etkinliği için davet ettiğimiz öğrencilerimizin deniz heyecanı ve yaşadıkları mutluluk, bizim için unutulmaz bir deneyim oldu. Çocukların gözlerindeki heyecanı görmek her şeye bedel" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bu Çocuklar Çifte Bayram Yaşıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement