Suriyeli Hamadi'nin Gözleri İlgi Çekiyor - Son Dakika
Güncel

Suriyeli Hamadi'nin Gözleri İlgi Çekiyor

Reyhanlı'ya sığınan Suriyeli 9 kişilik Ahmet ailesinin 12 yaşındaki çocukları Hamadi'nin bir gözü yarı yarıya kahverengi ve mavi, diğer gözünün ise mavi olması şaşırtıyor.

14.11.2016 13:45  Güncelleme: 15:04

Suriye'deki olaylar nedeniyle ailesiyle Hatay'ın Reyhanlı ilçesine sığınan 12 yaşındaki Suriyeli Hamadi Ahmet'in gözlerinin birinin tamamen mavi, diğerinin ise yarı yarıya mavi ve kahverengi olması görenleri şaşırtıyor.

DÖRT YIL ÖNCE GELDİLER

Dört yıl önce Suriye'nin İdlib kentinden gelerek ilçeye yerleşen 9 kişilik Ahmet ailesinin 12 yaşındaki çocuklarının bir gözü yarı yarıya kahverengi ve mavi, diğer gözüyse tamamen maviden oluşuyor.

ARKADAŞLARI BÜYÜK İLGİ GÖSTERİYOR

Reyhanlı'da kendileri için açılan geçici eğitim merkezinde 6. sınıfa giden Ahmet, arkadaşları tarafından da büyük ilgi görüyor.

"KENDİMİ ÇOK ŞANSLI HİSSEDİYORUM"

Ahmet, yaptığı açıklamada, doğuştan gözlerinin bu şekilde olduğunu belirterek, kendisini çok şanslı hissettiğini söyledi.

"HERHANGİ BİR HASTALIĞIM YOK"

Okulda ve çevresinde sürekli ilgi gördüğünü aktaran Ahmet, "Herhangi bir hastalığım yok. Benim 6 kardeşim daha var, onların gözleri normal ancak benim bir gözüm kahverengi ve mavi, diğeriyse tamamen mavi. Bu beni çok mutlu ediyor." dedi.

Sınıf arkadaşı Cuma Hseyd de Ahmet'in gözlerinin renginden dolayı çok şaşırdıklarını belirtti.

Suriyeli Hamadi\'nin Gözleri İlgi Çekiyor
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Suriyeli Hamadi'nin Gözleri İlgi Çekiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement