Bulanık İlçe Milli Eğitim Müdürü Sarıdağ'a Veda Yemeği - Son Dakika
Yerel

Bulanık İlçe Milli Eğitim Müdürü Sarıdağ'a Veda Yemeği

Bulanık İlçe Milli Eğitim Müdürü Sarıdağ\'a Veda Yemeği

İzmir'in Selçuk İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne şube müdürü olarak tayini çıkan Muş’un Bulanık İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Sarıdağ'ın onuruna veda yemeği verildi.

26.04.2014 10:31

İzmir'in Selçuk İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne şube müdürü olarak tayini çıkan Muş'un Bulanık İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Sarıdağ'ın onuruna veda yemeği verildi.

Bulanık'ta bir lokantada verilen yemeğe Kaymakam Ömer Şahin, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Eyüp Karakaş, İlçe Emniyet Müdürü Fikret Sarı, kurum amirleri, eğitimciler ve çok sayıda davetli katıldı.

Kaymakam Şahin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sarıdağ'a, Bulanık'taki hizmetlerinden dolayı teşekkür etti ve yeni görevinde başarılar diledi. Çalışkan ve eğitime gönül veren bir mesai arkadaşının tayininin başka yere çıkması kendisini üzdüğünü, ancak gittiği yerin her yönüyle çok güzel olduğu için sevindiğini belirten Kaymakam Şahin, "Her ayrılık yeni bir başlangıca vesile olur. Bu durum kamu görevlisi olmanın bir gereğidir. Bu ayrılıklar olmasa yeni başlangıçlar dostluklar oluşmaz. Bu bizim için bir farklılık ve zenginliktir 14 yıldır Bulanık'ta görev yapan, genç, dinamik ve başarılı olan Mahmut Sarıdağ'ın yeni görev yerinde daha nice başarılara imza atacağına inanıyorum. Onunla çalışmak, bizleri memnun etti. Eğitim açısından ilçemizin eğitim altyapısının güçlendirilmesi, yatırım ve eğitim hizmetlerinin planlanması, uygulanması açısından müdürümüzle güzel çalışmalarımız oldu. Bu hizmetlere kaldığımız yerden devam edeceğiz. Güzel uyumlu bir çalışma dönemi geçirdik. Hizmetlerinden dolayı tayini çıkan milli eğitim müdürümüze teşekkür ediyorum. Yolları ve bahtları açık olsun, yeni görevlerinde başarılar diliyorum "dedi.

Yemeği düzenleyenlere ve katılanlara teşekkür eden Bulanık ilçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Sarıdağ, "Burada çok güzel günler geçirdik, çok güzel dostluklar kazandık. Sizlerle yaklaşık 14 yıl beraber oldum. Hizmetlerimiz yürütürken tüm kurumlardan destek aldık, onlarla birlikte bu hizmeti yürüttük. Yapamadıklarımız ya da eksiklerimiz varsa o da benimdir. Bugüne kadar istemeyerek birilerini kırdıysam kusuruma bakmasınlar. Benim hiç kimseye bir gönül kırgınlığım yok. Ben herkese hakkımı helal ediyorum, sizlerden de helallik istiyorum" şeklinde konuştu. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bulanık İlçe Milli Eğitim Müdürü Sarıdağ'a Veda Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement