Bulgaristan'da Gebze rüzgarı! - Son Dakika
Güncel

Bulgaristan'da Gebze rüzgarı!

7 sporcuyla müsabakalara katılıp 7 kategoride de final yapıp 6 Altın 2 Gümüş kazanan Gebzeli Karateciler, Kavarna Kupası'nın yıldızı oldular.

30.06.2016 10:35

Karate'de ki gurur kaynağımız Gebze Karate Do Spor Kulübü, Uluslararası Kavarna Kupası'ndan madalyalarla döndü. Geçtiğimiz hafta Kavarna Kupası için Bulgasristan'a giden temsilcimiz, yine harika bir başarıya imza atarak 7'de 7 yaptı. Hafta sonu Bulgaristan'ın Kavarna kentinde yapılan özel turnuvada temsilcimiz 7 Sporcu ile yer aldı. Müsabakalara verilen aralar nedeniyle bir süredir tatamilerden uzak kalan Gebzeli karatecilerimiz 6 Altın, 2 Gümüş madalya ile turnuvayı kapattılar.

BULGARİSTAN'DA MADALYA AVI

Gerek yurt içinde gerekse yurt dışında elde ettiği derecelerle adından söz ettiren, Türkiye'nin şampiyon sporcu yetiştirme fabrikası haline gelen Gebze Karate Do, gücünü bu kez Bulgaristan'da yapılan şampiyonada gösterdi. Turnuvada mücadele eden sporcularımızdan Azra Çakır, Zeynep Ceren Şınık, Melike esma Kılıç, Taylan Cemal Sakin, Furkan Sertel Altın madalya alırken, bununla beraber Mustafa Oğuz Şahin ve Bora Pakkan da Takım Müsabakalarında Altın madalya kazanıp Ferdi müsabakalarda gümüş madalya kazandılar. Bulgaristan'da fırtına gibi estiklerini ve turnuvaya damga vurduklarını ifade eden Teknik Direktör Adnan Şamdan, harika bir başarıya imza attıklarını ve Türkiye Şampiyonları öncesi moral bulduklarını söyledi. Teknik Direktör Şamdan, müsabakalar boyunca yanından ayrılmayarak an be an maçları takip eden kafile içerisinde yer alan Kafile Başkanı Aydın Kılıç, İdareci Hakkı Pakkan ve Tercüman Veysel Sakin'e de teşekkürlerini iletti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bulgaristan'da Gebze rüzgarı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement