Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu Açıklaması

Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu Açıklaması

Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu Bünyan doğalgaz projesinde doğalgaz alt yapı ve etüt çalışmalarının Bünyan Belediyesi ekipleri ve Kayserigaz Proje Müdürlüğü mühendisleri tarafından Mehmet Özcan Caddesinden başlatıldığını ve TOKİ bölgesinde devam ettiğini belirterek gelecek yıl projenin tamamlanarak Bünyan’a doğalgaz verileceğini söyledi.

14.09.2015 10:40

Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu Bünyan doğalgaz projesinde doğalgaz alt yapı ve etüt çalışmalarının Bünyan Belediyesi ekipleri ve Kayserigaz Proje Müdürlüğü mühendisleri tarafından Mehmet Özcan Caddesinden başlatıldığını ve TOKİ bölgesinde devam ettiğini belirterek gelecek yıl projenin tamamlanarak Bünyan'a doğalgaz verileceğini söyledi.

Bünyan'da doğalgaz alt yapı çalışmaları son hızıyla devam ediyor. Sağlık Mahallesi Mehmet Özcan Caddesinden başlayan doğalgaz çalışmaları TOKİ bölgesinde devam ediyor. Kısa süre önce müjdesi verilen Bünyan Doğalgaz Projesi'ne ilk kazma vuruldu. Yaklaşık 1 yıl süren Lisanslama sürecini 40 gün gibi kısa bir sürede aşan Bünyan 'da doğalgaz için Bünyan Belediyesi ekipleri ve Kayserigaz mühendisleri altyapı çalışmalarına herkesi şaşırtan bir hızla devam ediyor.

EPDK'nın Kayserigaz'ın lisans alanına Bünyan'ı dahil ettiğini ve bu sürecin sıkıntısız atlatıldığının ve gelecek yıl Bünyanlıların doğalgaz kullanmaya başlayacağının altını çizen Başkan Şinasi Gülcüoğlu Kayserigaz yetkililerine teşekkür ederek" Bünyanlı hemşehrilerimiz her şeyin en iyisini hak ediyorlar söz verdiğimiz gibi Bünyan artık doğalgaz ile ısınacak. Herkese hayırlı olmasını diliyorum dedi.

"Birilileri konuşurken bizde çalışıyoruz "

Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu yaptığı açıklamada: "Malumunuz daha öncede kamuoyu ile paylaştık Kayserigaz'ın yatırımları arasında Bünyan İlçesi'ne doğalgaz verme yoktu. Fakat yaptığımız ikili görüşmeler ve diyaloglarımız sayesinde Bünyan yatırım kapsamına alındı ve ilk kazma Mehmet Özcan Caddemizde vuruldu. Sağlık Mahallesi Mehmet Özcan Caddemizde kazı çalışmalarımız bitti. Evlere sayaç bağlantı aşamasına geldik. Bunlarda yapıldıktan sonra son kontrol yapılarak yol yapımına geçilecek. Çok hızlı bir şekilde ilerliyoruz. Şuanda TOKİ mahallemizde çalışmalar başladı. Mahallenin etrafı tamamen kuşaklanarak ana hat çekme çalışmaları devam ediyor. Hızlı ilerliyoruz bize yakışanda budur. Kaybedecek zamanımız yok. Birileri konuşurken bizde çalışıyoruz. " dedi.

"Gelecek yıl proje tamamlanacak"

Başkan Şinasi Gülcüoğlu projenin gelecek yıl tamamlanarak Bünyan'a gaz verileceğinin altını çizerek "Doğalgaz projemiz yaklaşık 8 milyon dolar bir bütçeye sahip ki bunun aşağı yukarı 10 milyon dolara çıkacağını tahmin ediyorum. Gelecek yıl itibariyle tüm Bünyan'ı kapsayacak şekilde başlayacak ve bitirilecek. Burasının altını kalın çizgilerle çizmek istiyorum doğalgaz projemiz gelecek yıl inşallah bitirilerek Bünyanımıza gaz vereceğiz ve hemşehrilerimizin evlerinde ısınma başta olmak üzere doğalgaz kullanmalarını sağlayacağız" dedi.

Bünyanlı vatandaşlar ise kısa sürede alınan yolun kendilerini şaşırttığını ifade ederek başta Başkan Şinasi Gülcüoğlu olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ettiklerini söylediler. Atılan adımların ve yaşanan gelişmelerin kendilerini mutlu ettiğini belirten vatandaşlar Bünyanın özlediği hizmetlere kavuştuğunun altını çizdiler. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement